Motorizare mild-hybrid pentru noua Lancia Ypsilon: costă 28.000 de euro în Italia

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 20.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua Lancia Ypsilon poate fi comandată acum și alături de o motorizare mild-hybrid. În Italia, prețul acestei versiuni pornește de la 28.000 de euro.

Lancia Ypsilon a revenit, recent, în lumina reflectoarelor. Dar, inițial, modelul italian a fost disponibil numai într-o versiune pur electrică. Nu mai este cazul acum, pentru că italienii tocmai au lansat și o versiune echipată cu motor mild-hybrid.

Sistemul de propulsie este compus dintr-o unitate de 1.2 litri, pe benzină, o transmisie automată cu 6 trepte și dublu ambreiaj și un sistem mild-hybrid la 48V. Puterea totală oferită de acest ansamblu este de 100 CP.

În aceste condiții, Ypsilon atinge 100 de km/h în 9.3 secunde, iar viteza maximă ajunge la 190 km/h. Consumul declarat de producător este de 4.6 litri/100 de km.

Mulțumită sistemului mild-hybrid, mașina poate fi condusă în modul pur electric, dar pe distanțe foarte scurte.

La fel ca versiunea electrică, Lancia Ypsilon Hybrid debutează în ediția limitată Cassina. Propune o nuanță exterioară albastră, jante de 17 inch, faruri LED, scaune față încălzite, instrumentar de bord complet digital, de 10.25 inch și display de 10.25 inch pentru sistemul multimedia SALA.

Pe piața locală din Italia, Lancia Ypsilon Hybrid pornește de la 28.000 de euro.

via Lancia

Comentarii (3)

  • Vai măicuța lor de amărâți ! O Ypsilon cu o banala motorizare de 100 cai la 28 keur ? Oare cati italieni ar fi crezut asa ceva acum cativa ani ?
    3 1
  • George Simion
    cred ca e omega defapt. un matiz la 30k..asa ceva..
    0 0
  • Banditos
    Alfa isi repozitioneaza mai sus oferta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru