Feedback

Lancia

Duminica, 08 Martie | Masini electrice si hibride

Lancia Ypsilon a primit versiune micro-hibridă: sistem similar pe modelele 500 și Panda de la Fiat

Lancia a lansat o versiune micro-hibridă pentru singurul său model din gamă. Ypsilon Hybrid utilizează un motor pe benzină de un litru și 3 cilindri, care generează 70 de cai putere, alături de un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion. Același sistem hibrid a fost lansat și pentru modelele 500 și Panda de la Fiat.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Lancia supraviețuiește cu un singur model în gamă: în primele 9 luni, a vândut mai mult în Italia decât Alfa Romeo în toată Europa

Lancia, brandul “abandonat” de grupul Fiat-Chrysler, a reușit să vândă peste 45.000 de mașini în primele 9 luni, doar pe piața din Italia, depășind vânzările totale Alfa Romeo în Europa. Cu un singur model în gamă, Ypsilon, Lancia a dispărut însă din planurile de viitor ale grupului italian.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Greu de ucis: Lancia Ypsilon primeşte în această toamnă un nou facelift

Marca Lancia abia mai respiră în Europa, însă modelul Ypsilon, cel mai vândut din gamă, primeşte un update tehnologic care-l trece la motoare Euro 6 şi îi aduce o faţă modificată subtil.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Marti, 27 Mai 2014 | Industrie

Lancia va renunţa la modelul Delta până la finele anului

Lancia va renunţa treptat la aproape toate modelele din gamă, rezumându-se la comercializarea unui singur model: Ypsilon. Primul pe lista „concedierilor” este modelul compact delta, care va spune adio pieţei la finele acestui an.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "FCA va supravieţui chiar dacă nu va atinge obiectivele de vânzări"

Conducerea Fiat Chrysler Automobiles a prezentat planul său de viitor săptămâna trecută. Sergio Marchionne, CEO-ul concernului, spune că nu ar fi grav dacă ţintele de vânzări nu vor fi atinse.
Joi, 08 Mai 2014 | Industrie

Grupul Fiat confirmă: Lancia va deveni o marcă dedicată exclusiv pieţei italiene

Oficialii grupului Fiat au confirmat planurile pentru marca Lancia. Aceasta va fi dedicată doar pieţei italiene şi va avea în gamă un singur model: Ypsilon.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | F1 TOP

Martini în motorsport - 10 parteneriate care au scris istorie pentru brandul de vermut

Brandul de băuturi alcoolice Martini şi-a câştigat reputaţia pentru parteneriatele de succes pe care le-a avut cu Porsche în cursele de anduranţă sau cu Lancia în Campionatul Mondial de Raliuri.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Industrie

Fiat Chrysler Automobiles, compania realizată în urma unirii Fiat Group - Chrysler Group, şi-a prezentat noul logo

Finalizarea procesului de achiziţie a grupului Chrysler a format o nouă companie, numită Fiat Chrysler Automobiles. Sediul companiei este în Olanda, în timp ce acţiunile sale vor fi listate la bursele de la New York şi de la Milano.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Industrie

Serghio Marchionne: "Lancia va rămâne doar cu Ypsilon şi se va vinde numai în Italia"

Sergio Marchionne a anunţat că marca Lancia va fi oferită exclusiv pe piaţa din Italia şi va avea un sigur model - Ypsilon. Data de la care va fi aplicată schimbarea nu a fost precizată.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Lancia Delta facelift şi ediţia specială Voyager S vor debuta la Frankfurt

Lancia va expune două premiere în cadrul salonului Auto de la Frankfurt. Este vorba despre facelift-ul discret operat pe Delta şi despre ediţia specială Voyager S.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 18 Iulie 2013 | Economic

Italia: Asociaţia producătorilor de automobile sugerează reducerea taxelor pentru creşterea vânzărilor

Anfia, asociaţia producătorilor de automobile din Italia, susţine că guvernul de la Roma ar putea să rezolve problema vânzărilor de automobile prin reducerea taxelor aplicate acestora.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Reportaj

REPORTAJ: Alchimia frânării

În spatele fiecărei frânări de urgenţă sau a fiecărei opriri la semafor stă efortul tehnologic al unor oameni care amestecă cu precizie elveţiană ingredientele plăcuţei de frână. Am aflat cum se naşte obiectul ce ne opreşte în fiecare zi, la fabrica Ferodo din Italia.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Intern

Salonul Auto Moto 2013 - A doua ediţie a unui salon de buzunar

În centrul Bucureştiului şi-a deschis porţile a doua ediţie a Salonului Auto Moto Bucureşti, o expoziţie dedicată pasionaţilor auto moto. Salonul este găzduit de Piaţa Constituţiei din Bucureşti, dar rămâne şi în acest an incomplet.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Industrie

Şeful Fiat: "Am interes zero să vând Alfa Romeo. Punct"

Alfa Romeo nu va dispărea prea curând din lista de mărci ale Grupului Fiat. Marca italiană este văzută de Sergio Marchionne ca una esenţială pentru compania pe care o conduce: "Unele lucruri nu sunt de vânzare".
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Feature

15 lucruri pe care nu le ştiai despre Lancia

Lancia se află aproape de un final fără glorie. Cu toate acestea, marca italiană este una dintre cele mai inovatoare din industria auto.
Miercuri, 31 Octombrie 2012 | Industrie

O marcă imensă e aproape de moarte. Marchionne: "Lancia nu va mai fi niciodată ce a fost"

Sergio Marchionne a anunţat faptul că Lancia nu va mai scoate pe piaţa modele de sine stătătoare, singurele maşini cu sigla italiana în Europa fiind cele din gama Chrysler. Analiştii susţin că e pasul decisiv pentru închiderea definitivă a mărcii.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Lancia Flavia Red Carpet vine la Paris

Lancia a anunţat că va lansa la Salonul Auto de la Paris ediţia specială a lui Flavia dezvoltată împreună cu partenerii de la Poltrona Frau.
Luni, 03 Septembrie 2012 | Modele noi

Lancia Flavia a primit o ediţie specială la Festivalul de Film de la Veneţia

Lancia a transportat cineaştii prezenţi la Festivalul de Film de la Veneţia din 2012 cu o ediţie specială a lui Flavia, numită Red Carpet Edition.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru