Lancia

Joi, 08 Mai 2014 | Industrie

Grupul Fiat confirmă: Lancia va deveni o marcă dedicată exclusiv pieţei italiene

Oficialii grupului Fiat au confirmat planurile pentru marca Lancia. Aceasta va fi dedicată doar pieţei italiene şi va avea în gamă un singur model: Ypsilon.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | F1 TOP

Martini în motorsport - 10 parteneriate care au scris istorie pentru brandul de vermut

Brandul de băuturi alcoolice Martini şi-a câştigat reputaţia pentru parteneriatele de succes pe care le-a avut cu Porsche în cursele de anduranţă sau cu Lancia în Campionatul Mondial de Raliuri.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Industrie

Fiat Chrysler Automobiles, compania realizată în urma unirii Fiat Group - Chrysler Group, şi-a prezentat noul logo

Finalizarea procesului de achiziţie a grupului Chrysler a format o nouă companie, numită Fiat Chrysler Automobiles. Sediul companiei este în Olanda, în timp ce acţiunile sale vor fi listate la bursele de la New York şi de la Milano.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Industrie

Serghio Marchionne: "Lancia va rămâne doar cu Ypsilon şi se va vinde numai în Italia"

Sergio Marchionne a anunţat că marca Lancia va fi oferită exclusiv pe piaţa din Italia şi va avea un sigur model - Ypsilon. Data de la care va fi aplicată schimbarea nu a fost precizată.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Lancia Delta facelift şi ediţia specială Voyager S vor debuta la Frankfurt

Lancia va expune două premiere în cadrul salonului Auto de la Frankfurt. Este vorba despre facelift-ul discret operat pe Delta şi despre ediţia specială Voyager S.
Joi, 18 Iulie 2013 | Economic

Italia: Asociaţia producătorilor de automobile sugerează reducerea taxelor pentru creşterea vânzărilor

Anfia, asociaţia producătorilor de automobile din Italia, susţine că guvernul de la Roma ar putea să rezolve problema vânzărilor de automobile prin reducerea taxelor aplicate acestora.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Reportaj

REPORTAJ: Alchimia frânării

În spatele fiecărei frânări de urgenţă sau a fiecărei opriri la semafor stă efortul tehnologic al unor oameni care amestecă cu precizie elveţiană ingredientele plăcuţei de frână. Am aflat cum se naşte obiectul ce ne opreşte în fiecare zi, la fabrica Ferodo din Italia.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Intern

Salonul Auto Moto 2013 - A doua ediţie a unui salon de buzunar

În centrul Bucureştiului şi-a deschis porţile a doua ediţie a Salonului Auto Moto Bucureşti, o expoziţie dedicată pasionaţilor auto moto. Salonul este găzduit de Piaţa Constituţiei din Bucureşti, dar rămâne şi în acest an incomplet.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Industrie

Şeful Fiat: "Am interes zero să vând Alfa Romeo. Punct"

Alfa Romeo nu va dispărea prea curând din lista de mărci ale Grupului Fiat. Marca italiană este văzută de Sergio Marchionne ca una esenţială pentru compania pe care o conduce: "Unele lucruri nu sunt de vânzare".
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Feature

15 lucruri pe care nu le ştiai despre Lancia

Lancia se află aproape de un final fără glorie. Cu toate acestea, marca italiană este una dintre cele mai inovatoare din industria auto.
Miercuri, 31 Octombrie 2012 | Industrie

O marcă imensă e aproape de moarte. Marchionne: "Lancia nu va mai fi niciodată ce a fost"

Sergio Marchionne a anunţat faptul că Lancia nu va mai scoate pe piaţa modele de sine stătătoare, singurele maşini cu sigla italiana în Europa fiind cele din gama Chrysler. Analiştii susţin că e pasul decisiv pentru închiderea definitivă a mărcii.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Lancia Flavia Red Carpet vine la Paris

Lancia a anunţat că va lansa la Salonul Auto de la Paris ediţia specială a lui Flavia dezvoltată împreună cu partenerii de la Poltrona Frau.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Septembrie 2012 | Modele noi

Lancia Flavia a primit o ediţie specială la Festivalul de Film de la Veneţia

Lancia a transportat cineaştii prezenţi la Festivalul de Film de la Veneţia din 2012 cu o ediţie specială a lui Flavia, numită Red Carpet Edition.
Sambata, 30 Iunie 2012 | Modele noi

Lancia Flavia Cabrio - un set nou de fotografii

Colaborarea dintre Grupul Fiat și Chrysler a născut câteva modele ciudate. Lancia Flavia Cabrio este unul dintre ele, iar italienii au publicat un set nou de fotografii cu acest model decapotabil.
Vineri, 01 Iunie 2012 | O lume nebuna

Italia: benzină la un euro pentru cumpărătorii mărcilor Fiat, Lancia, Alfa Romeo şi Jeep

Promoţie nebună în Italia: Grupul Fiat le promite benzină la jumătate de preţ tuturor celor care cumpără maşini ale mărcilor proprii.
Joi, 29 Martie 2012 | Feature

TOP 10: Eşecuri comerciale din lumea auto

Nu toate modelele lansate de constructorii auto se dovedesc a fi un succes de piaţă. Unele au eşuat lamentabil, în ciuda aşteptărilor mari. Iată zece modele cu o istorie colorată.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Fiat 500L a fost cea mai importantă premieră din standul italienilor

În timp ce standul Fiat a prezentat noile 500L, 500C by Gucci și Punto 2012, Lancia a adus o versiune cu tracțiune integrală a lui Thema și noul Flavia Cabrio. Standurile Jeep și Alfa Romeo nu au fost la fel de bogate în noutăți.
Marti, 21 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Lancia Flavia Cabrio - italienii aduc la Geneva noua lor decapotabilă

Rezultat al colaborării dintre Fiat şi Chrysler, noul Lancia Flavia Cabrio va debuta în formă finală la Geneva. Modelul dispune de un motor de 2.4 litri benzină.
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Fiat amână lansarea viitorului SUV compact de la Jeep în favoarea lui Sedici

Fiat a decis să amâne lansarea SUV-ului mic de la Jeep în favoarea unui înlocuitor al lui Sedici. Odată cu amânarea lui B-SUV, Fiat amână şi o investiţie de un miliard de euro într-o uzină din Italia.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Intern

Noul Lancia Ypsilon pleacă de la 12.160 euro cu TVA inclus

Cea mai ieftină versiune a lui Lancia Ypsilon are un preţ de pornire de 12.160 euro pe piaţa din România. În cazul în care vă atrage revoluţionarul motor TwinAir de 0.9 litri, trebuie să achitaţi cel puţin 14.860 euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru