Lancia

Miercuri, 20 Martie | Modele noi

Motorizare mild-hybrid pentru noua Lancia Ypsilon: costă 28.000 de euro în Italia

Noua Lancia Ypsilon poate fi comandată acum și alături de o motorizare mild-hybrid. În Italia, prețul acestei versiuni pornește de la 28.000 de euro.
Luni, 18 Martie | Modele noi

Lancia prezintă noua siglă HF: va fi prezentă la viitoarele modele de performanță

Lancia a prezentat oficial noua siglă HF, numele care era prezent la modelele de performanță ale mărcii italiene. Noua siglă va fi prezentă inclusiv la noul Ypsilon, care va primi o versiune de performanță în 2025.
Joi, 14 Martie | Oameni si masini

Rămas bun, Marcello Gandini. Omul care a desenat Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos a murit la 85 de ani

Marcello Gandini, legendarul designer italian care a desenat mașini precum Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos, s-a stins din viață. Designer-ul italian avea 85 de ani.
Marti, 20 Februarie | Oameni si masini

Dacia are un nou director de design: Emanoel Derta a lucrat la Alfa Romeo, Lancia și Porsche

Dacia l-a numit director al Centrului de Design de la București pe Emanoel Derta. De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, el a lucrat la mai multe mărci celebre, printre care Alfa Romeo, Lancia și Porsche.
Joi, 15 Februarie | Modele noi

Noua Lancia Ypsilon, lansată oficial: preț de 40.000 de euro în Italia

Noua generație Lancia Ypsilon a fost lansată oficial. Cu acest model, celebra marcă italiană revine pe piața din Europa după 10 ani. Noul model este disponibil în versiune electrică, precum și în ediția specială Cassina, care costă 40.000 de euro.
Vineri, 02 Februarie | Modele noi

Aceasta este noua Lancia Ypsilon electrică: 403 kilometri autonomie

Lancia a publicat o serie de imagini și un video cu noua Ypsilon în versiune electrică. În acest prime imagini avem de-a face, de fapt, cu o ediție specială, denumită Cassina, care va fi replicată în 1.906 exemplare.
Luni, 15 Ianuarie | Modele noi

Noua generație Lancia Ypsilon, surprinsă fără camuflaj. Debut în februarie

Noua generație Lancia Ypsilon a fost surprinsă pe străzile din Italia, fără niciun pic de camuflaj. Modelul italian va debuta în luna februarie și va fi disponibil și în versiuni pur electrice.
Miercuri, 27 Decembrie 2023 | Fotospion

Viitoarea Lancia Ypsilon: primele imagini neoficiale au fost publicate pe internet

Au apărut primele imagini "scăpate" pe internet cu viitoarea Lancia Ypsilon. Modelul italian ar urma să debuteze în luna februarie 2024.
Vineri, 22 Decembrie 2023 | Modele noi

Lancia publică prima imagine cu interiorul viitorului Ypsilon

Italienii de la Lancia au publicat prima imagine teaser cu habitaclul noului Ypsilon. Acesta este așteptat să debuteze în februarie 2024.
Marti, 28 Noiembrie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu noua Lancia Ypsilon electrică. Debut în februarie 2024

Lancia a publicat oficial primele imagini cu viitoarea generație Ypsilon, modelul care anunță revenirea mărcii italiene pe piața europeană. Noul model va fi electric și va primi și o ediție specială produsă în serie limitată.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Concepte

Lancia a renăscut: conceptul Pu+Ra HPE este un coupe electric inspirat de Stratos

Lancia a dezvăluit oficial noul concept Pu+Ra HPE, care anunță o viitoare mașină electrică sport inspirată de vechiul Stratos. Prezentarea noului concept marchează oficial renașterea mărcii italiene pe plan internațional.
Vineri, 31 Martie 2023 | Concepte

Imagine nouă cu viitorul concept Lancia: propulsor electric și plafon rotund

Lancia a publicat o imagine nouă cu viitorul său concept al unei mașini sport. Conceptul va avea un propulsor electric și un plafon rotund, iar prezentarea va avea loc în 15 aprilie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Martie 2023 | Concepte

Imagini virtuale noi cu un viitor concept de performanță Lancia. Prezentarea, în aprilie

Lancia a publicat câteva imagini virtuale noi cu viitorul său concept de performanță. Noua mașină va fi prezentată în cadrul unui eveniment special programat în aprilie.
Joi, 16 Martie 2023 | Concepte

Renaște Lancia Stratos? Italienii anunță un nou concept, programat să debuteze în aprilie

Lancia a publicat o imagine sugestivă cu un viitor concept. Indiciile arată că mașina ar putea fi o reinterpretare modernă a legendarului Lancia Stratos. Conceptul va fi dezvăluit în aprilie.
Miercuri, 01 Martie 2023 | Concepte

Lancia va prezenta un concept nou în aprilie. Primul model de serie nou, lansare în 2024

Lancia a anunțat oficial că va prezenta un nou concept în cea de-a doua lună din primăvară. Noul concept anunță cum va arăta noul limbaj de design al mărcii, înainte ca acesta să debuteze la noul model de serie, ce va fi lansat în 2024.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Modele noi

Lancia anunță îmbunătățiri pentru Ypsilon, inclusiv un motor mai eficient

Constructorul italian de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru Ypsilion, singurul său model din prezent (comercializat exclusiv în Italia). Lista includă și un propulsor mai eficient.
Luni, 28 Noiembrie 2022 | Concepte

Lancia prezintă un nou limbaj de design și o siglă nouă

Lancia a prezentat oficial noul său limbaj de design care va fi prezent la viitoarele modele de serie începând din 2024. Totodată, constructorul italian a dezvăluit o sculptură cu formele generale ale viitoarelor modele, precum și o siglă nouă, care marchează noua eră a mărcii.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Modele noi

Lancia va prezenta 3 modele noi la sfârșitul lui noiembrie

Lancia va organiza un eveniment special la sfârșitul acestei luni prin care ne va oferi primele imagini cu 3 modele din viitor. Evenimentul anticipează revenirea celebrei mărci italiene pe piața europeană după o perioadă lungă de izolare.
Luni, 23 Mai 2022 | Industrie

Lancia oferă noi informaţii despre viitoarele Ypsilon, Delta şi Aurelia

Constructorul italian de automobile a oferit o serie de informaţii noi despre viitoarele modele Ypsilon, Delta şi Aurelia. Toate vor avea un design italian, iar ultimele două vor fi disponibile numai alături de sisteme de propulsie electrice.
Joi, 07 Aprilie 2022 | Industrie

Lancia revine în Europa cu 3 modele electrice noi, inclusiv un crossover

Lancia a anunțat oficial că va lansa 3 modele electrice noi începând din 2024. Constructorul italian va lansa și primul său crossover din istorie în 2026, alături de numele clasice Delta și Aurelia.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru