Lancia

Luni, 20 Decembrie 2021 | Modele noi

Să visăm frumos: Lancia Delta Safarista Restomod, o reinterpretare a vechii Delta Integrale

O companie italiană, denumită Amos Automobili, a prezentat Lancia Delta Safarista Restomod. Aceasta este o reinterpretare a faimoasei Lancia Delta Integrale. Ea va fi construită în numai 10 exemplare.
Luni, 13 Decembrie 2021 | Industrie

Șeful Lancia prezintă planul pe 10 ani și indică Mercedes-Benz drept etalon

Șeful Lancia, Luca Napolitano, a prezentat planul pe 10 ani pentru marca italiană. Așa cum bine știi, Lancia va fi un producător premium sub umbrela Stellantis, iar Mercedes-Benz este luat drept etalon.
Miercuri, 10 Noiembrie 2021 | O lume nebuna

O mașină parcată în același loc vreme de 47 de ani, transformată în atracție turistică în Italia

Într-un orășel din Italia, o mașină care a stat în același loc timp de 47 de ani, a fost mutată pe motiv de reconfigurare a străzii. Mașina, devenită o atracție turistică a orașului, va fi restaurată.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Industrie

Planuri de viitor Lancia: trei modele noi începând din 2024, inclusiv o nouă generație Ypsilon

Constructorul italian de automobile va lansa trei modele noi începând din 2024. Tot atunci, Lancia va reîncepe vânzările în Europa, în special în Austria, Belgia, Franța, Germania și Spania.
Miercuri, 06 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Renaște Lancia Delta: în 2026 vom vedea un urmaș 100% electric

Șeful Lancia a confirmat că legendarul Delta revine în 2026 ca model pur electric. Până atunci, constructorul italian de automobile va dezvălui noua generație a actualului Ypsilon.
Miercuri, 04 August 2021 | Industrie

Mărcile Lancia şi Alfa Romeo vor deveni complet electrice în 2026 şi 2027

Grupul Stellantis anunţă că marca Lancia va deveni 100% electrică în 2026 la nivel global iar marca Alfa Romeo va face acelaşi lucru în 2027 pe principalele sale pieţe.
Miercuri, 23 Iunie 2021 | General

Lancia lansează trotineta electrică Ypsilon e-scooter: 18 kilometri autonomie și preț de 299 de euro

Cel mai nou produs al italienilor de la Lancia este o trotinetă electrică, denumită Ypsilon e-scooter. Aceasta are o autonomie de circa 18 kilometri și costă 299 de euro.
Miercuri, 23 Iunie 2021 | Industrie

Renaște Lancia: trei modele noi în următorii 5 ani. Prima Lancia electrică, în 2024

Lancia va lansa trei modele noi în următorii 5 ani, potrivit unui plan al grupului Stellantis. Primul model electric al constructorului italian va fi prezentat în 2024.
Luni, 24 Mai 2021 | Modele noi

Kimera EVO37: reinterpretarea modernă a celebrei Lancia 037 are peste 500 de cai putere

Kimera Automobili, o companie italiană, lansează o versiune modernă a celebrei Lancia 037. Producția va fi limitată la doar 37 de exemplare, iar debutul este programat pentru ediția din acest an al Goodwood Festival of Speed.
Joi, 13 Mai 2021 | Industrie

Alfa Romeo și Lancia nu vor fi abandonate: șeful Stellantis promite investiții în următorii 10 ani

Șeful Stellantis a vorbit recent despre viitorul mărcilor din Grup. Potrivit oficialului, toate brand-urile vor avea o șansă de afirmare și vor beneficia de investiții în următorii 10 ani.
Vineri, 12 Martie 2021 | Industrie

Stellantis: “Vom investi mai mult în brandurile Alfa Romeo și Lancia”

Alfa Romeo și Lancia vor beneficia de investiții mai mari sub umbrela Stellantis, în comparație cu perioada când făceau parte din grupul Fiat-Chrysler, potrivit declarațiilor lui John Elkann, președintele noului conglomerat.
Vineri, 05 Februarie 2021 | Modele noi

Alfa Romeo, DS și Lancia vor dezvolta modele noi în comun: primele lansări, în 2024-2025

Stellantis vrea să poziționeze Alfa Romeo, DS și Lancia ca branduri premium în cadrul grupului, iar acestea să colaboreze pentru a dezvolta modele noi cu platforme și motorizări comune. Primele lansări vor avea loc în perioada 2024-2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Stellantis va fi numele noului constructor rezultat în urma fuziunii dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că numele noului constructor rezultat în urma fuziunii va fi Stellantis.
Duminica, 08 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Lancia Ypsilon a primit versiune micro-hibridă: sistem similar pe modelele 500 și Panda de la Fiat

Lancia a lansat o versiune micro-hibridă pentru singurul său model din gamă. Ypsilon Hybrid utilizează un motor pe benzină de un litru și 3 cilindri, care generează 70 de cai putere, alături de un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion. Același sistem hibrid a fost lansat și pentru modelele 500 și Panda de la Fiat.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Lancia supraviețuiește cu un singur model în gamă: în primele 9 luni, a vândut mai mult în Italia decât Alfa Romeo în toată Europa

Lancia, brandul “abandonat” de grupul Fiat-Chrysler, a reușit să vândă peste 45.000 de mașini în primele 9 luni, doar pe piața din Italia, depășind vânzările totale Alfa Romeo în Europa. Cu un singur model în gamă, Ypsilon, Lancia a dispărut însă din planurile de viitor ale grupului italian.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Greu de ucis: Lancia Ypsilon primeşte în această toamnă un nou facelift

Marca Lancia abia mai respiră în Europa, însă modelul Ypsilon, cel mai vândut din gamă, primeşte un update tehnologic care-l trece la motoare Euro 6 şi îi aduce o faţă modificată subtil.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Marti, 27 Mai 2014 | Industrie

Lancia va renunţa la modelul Delta până la finele anului

Lancia va renunţa treptat la aproape toate modelele din gamă, rezumându-se la comercializarea unui singur model: Ypsilon. Primul pe lista „concedierilor” este modelul compact delta, care va spune adio pieţei la finele acestui an.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "FCA va supravieţui chiar dacă nu va atinge obiectivele de vânzări"

Conducerea Fiat Chrysler Automobiles a prezentat planul său de viitor săptămâna trecută. Sergio Marchionne, CEO-ul concernului, spune că nu ar fi grav dacă ţintele de vânzări nu vor fi atinse.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru