Imagini virtuale noi cu un viitor concept de performanță Lancia. Prezentarea, în aprilie

de Tiberiu Safta
Vineri, 24.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lancia a publicat câteva imagini virtuale noi cu viitorul său concept de performanță. Noua mașină va fi prezentată în cadrul unui eveniment special programat în aprilie.

Recent, constructorul italian a oferit o primă imagine sugestivă cu un viitor concept ce urmează să fie dezvăluit în primăvara acestui an. Imaginea oferită a dat naștere la speculații despre o reinterpretare modernă a legendarului Stratos.

Acum, Lancia a publicat o serie de imagini noi, create în lumea virtuală Metaverse, cu viitorul concept al unei mașini de performanță. Deși în imaginile oferite mașina este acoperită, putem observa silueta unui coupe cu o capotă lungă. Acea formă aduce aminte de vechiul Fulvia HF din anii '70 și este posibil ca noul concept să împrumute, astfel, elemente de design atât de la Fulvia, cât și de la Stratos.

Conceptul va fi prezentat oficial în 15 aprilie. Cu această ocazie, Lancia mai anunță că vrea să deschidă 70 de showroom-uri noi în afara Italiei, ce vor fi înființate în 70 de orașe europene importante. Primul model de serie din noua eră a mărcii va fi noua generație Ypsilon, care va fi lansată în 2024.

via Lancia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru