Lancia va prezenta un concept nou în aprilie. Primul model de serie nou, lansare în 2024

de Tiberiu Safta
Miercuri, 01.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lancia a anunțat oficial că va prezenta un nou concept în cea de-a doua lună din primăvară. Noul concept anunță cum va arăta noul limbaj de design al mărcii, înainte ca acesta să debuteze la noul model de serie, ce va fi lansat în 2024.

Anul trecut, Lancia și-a anunțat revenirea sa pe scena internațională cu un concept ceva mai neobișnuit. Botezat Pu+Ra Design, conceptul este mai degrabă o machetă care arată noul limbaj de design al mărcii italiene.

Potrivit Lancia, noul limbaj va consacra viitoarele modele sale de serie pentru 100 de ani de acum înainte. Alături de asta, constructorul italian a prezentat și o siglă nouă, menită să marcheze începutul unei ere noi.

Acum, Lancia ne face încă o surpriză și anunță oficial că va prezenta un nou concept în luna aprilie. Deocamdată, nu se cunoaște niciun detaliu despre acesta, însă noul concept va fi prezentat în cadrul Săptămânii de Modă de la Milano.

Planul de revenire al italienilor constă în lansarea a trei modele noi până la sfârșitul deceniului. Primul model de serie nou va fi noua generație Ypsilon, care va fi electrică. Acest model este programat să apară în 2024.

Următorul model va fi lansat în 2026 și va fi noul etalon al mărcii.

Mai exact, este vorba despre un SUV electric, primul din lunga istorie de 116 ani a constructorului italian. Ultimul model va fi o nouă generație Delta, care va fi, și aceasta, electrică. Faimosul nume va reveni abia în 2028.

via Lancia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru