Imagine nouă cu viitorul concept Lancia: propulsor electric și plafon rotund

de Tiberiu Safta
Vineri, 31.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lancia a publicat o imagine nouă cu viitorul său concept al unei mașini sport. Conceptul va avea un propulsor electric și un plafon rotund, iar prezentarea va avea loc în 15 aprilie.

Constructorul italian continuă campania de promovare cu un viitor concept al unei mașini sport. De data aceasta, italienii ne arată o imagine nouă cu plafonul noului concept, care are un aspect oarecum neobișnuit.

Asta pentru că, așa cum se vede în imagine, conceptul va avea un plafon panoramic rotund, sub forma unui cerc. Tot aici putem vedea și puțin din partea laterală a conceptului, cu aripile spate evazate și cu două portiere lungi. Acest detaliu confirmă că noul concept va fi, într-adevăr, un coupe.

Alături de acestea, Lancia a confirmat că noul concept va avea și un propulsor electric, fără să ofere detalii despre acesta. Prezentarea conceptului va avea loc în 15 aprilie, în cadrul evenimentului special Emozione Pu+Ra, organizat de Lancia.

via Lancia

Comentarii (2)

  • Mumia Lancia se întoarce? Haha!
    1 4
  • eu nu il vad rotund, vad doar un cerc desenat pe plafon, dar el nu e deloc rotund..chestia aia e doar o baza de incarcare pt un telefon mobil
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru