Primele imagini cu noua Lancia Ypsilon electrică. Debut în februarie 2024

de Tiberiu Safta
Marti, 28.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lancia a publicat oficial primele imagini cu viitoarea generație Ypsilon, modelul care anunță revenirea mărcii italiene pe piața europeană. Noul model va fi electric și va primi și o ediție specială produsă în serie limitată.

Constructorul italian își anunță revenirea pe piața europeană după o pauză de 10 ani. Primul model nou Lancia după foarte mult timp va fi noua generație Ypsilon, care va fi electrică. Cu ocazia împlinirii a 117 ani de existență, Lancia a publicat primele imagini oficiale cu noul model, care urmează să fie dezvăluit în februarie 2024.

Imaginile relevă foarte puțin din silueta noului model, văzută din față. De asemenea, una din imagini ne arată și puțin din interiorul noului model, în centrul atenției aflându-se o suprafață rotundă situată între scaunele din față, botezată tavolino. Pe această suprafață este brodat numele Cassina, care face trimitere la o viitoare ediție specială.

Într-adevăr, noua Lancia Ypsilon va primi și o astfel de ediție la momentul lansării, care va fi botezată Edizione Limitata Cassina. Aceasta va fi produsă în doar 1906 exemplare, numărul reprezentând anul în care Lancia a fost fondată.

Lancia nu a dezvăluit mai multe detalii până în acest moment.

Lansarea oficială a noului model va avea loc în februarie 2024.

via Lancia

Comentarii (1)

  • Vor v8nde fix ca acum: 3 exemplare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru