Lancia oferă noi informaţii despre viitoarele Ypsilon, Delta şi Aurelia

de Alexandru Monenciu
Luni, 23.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a oferit o serie de informaţii noi despre viitoarele modele Ypsilon, Delta şi Aurelia. Toate vor avea un design italian, iar ultimele două vor fi disponibile numai alături de sisteme de propulsie electrice.

Lancia îşi pregăteşte revenirea printre marii constructori de automobile. Unul dintre obiectivele italienilor este extinderea pe pieţele europene, în special în Spania, Belgia, Franţa, Olanda şi Germania. Pentru a-l îndeplini, Lancia intenţionează să deschidă 100 de reprezentanţe noi în 60 de oraşe majore din Europa.

Pe lângă acest anunţ, constructorul italian a oferit acum o serie o informaţii noi despre cele trei modele care urmează să fie lansate în anii următori. Este vorba despre Ypsilon, Delta şi Aurelia.

Începând cu primul, Ypsilon va debuta în 2024, fiind disponibil cu propulsoare hibrid şi versiuni pur electrice. Va măsura aproximativ 4 metri lungime şi va fi construit pe arhitectura STLA Small.

Reinterpretarea modernă a celebrei Delta va fi prezentată publicului în 2028 şi va măsura 4.4 metri în lungime. Va fi un hatchback de dimensiuni compacte, o maşină "sculptată şi cu linii geometrice," după cum o descriu reprezentanţii companiei.

Mai mult, viitoarea Delta va fi un model pur electric, dezvoltat pe arhitectura STLA Medium.

Vârful de gamă va fi Aurelia.

Vorbim despre un crossover cu o lungime de 4.6 metri şi un sistem de propulsie pur electric. Şi acest model va fi dezvoltat, cel mai probabil, pe arhitectura STLA Medium.

Anterior, Lancia a declarat că cele trei modele vor avea un design italian, cu o serie de elemente, reinterpretate, specifice mărcii. Totodată, pentru interior, desginerii se vor inspira de la modele ca Gamma, Thema şi Flavia.

Din 2028, Lancia şi-a anunţat intenţia de a deveni o marcă pur electrică.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru