Viitoarea Lancia Ypsilon: primele imagini neoficiale au fost publicate pe internet

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 27.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut primele imagini "scăpate" pe internet cu viitoarea Lancia Ypsilon. Modelul italian ar urma să debuteze în luna februarie 2024.

Noua generație Lancia Ypsilon este așteptată să debuteze în februarie 2024. Recent, italienii au publicat prima imagine de la interior, în care s-au putut observa câteva dintre detaliile noului sistem multimedia.

Lancia ține secret, încă, exteriorul noii Ypsilon. Dar planurile italienilor pare că au fost date peste cap, având în vedere că pe internet au apărut primele imagini neoficiale cu viitorul model.

Din acestea reiese că noul Ypsilon va avea o parte frontală inspirată de conceptul Lancia Pu+Ra HPE. Se poate observa un element din plastic negru, care include numele producătorului, dar și blocurile de lumini împărțite în două.

În partea din spate se remarcă stopurile rotunde, cu semnătura luminoasă sub forma literei Y. Ele sunt unite tot de un element din plastic negru. Numele constructorului italian poate fi văzut și aici.

Încă de la debut, noua generație Lancia Ypsilon va fi disponibilă cu motorizări hibrid, dar și într-o versiune pur electrică.

Potrivit zvonurilor, aceasta din urmă va oferi 156 CP și o baterie de 51 kWh, suficient pentru o autonomie de circa 400 de kilometri.

Așa cum spuneam, noua Lancia Ypsilon va debuta în luna februarie 2024.

via Autoblog.it

Comentarii (7)

  • Trilulilu
    Bizară din față.
    1 1
  • Ionut A.
    Iar o dau cu mucii in fasole. Designul noncoformist nu are ce cauta la o masina de oras. Nu merge, istoria auto o demonstreaza. Ala il aplici la exotice unde personalitatea snobului cu bani ii permite sa arunce pe o sigla si sa se simta mandru chiar daca are o porcarie de masina.
    Lancia Ypsilon a fost un esec si in trecut, cand la fel avea design nonconformist.
    Lasand ca acum e is urat, nu doar nonconformist
    3 4
  • Banditos
    Poze luate din unghiuri voit nepotrivite. Designul, noncoformist sau nu, tinde sa joace un rol din ce in ce mai relevant; pentru ca masinile, tehnic, au ajuns intr-un punct in care diferentierile sunt minore. Sa nu aruncam, inca, cu pietre.
    8 0
  • @Ionut A.
    Ar trebui sa te gândești de 2 ori înainte să emiți opinii personale pe post de adevăruri universale. Și cu arogant pe deasupra. Poate dacă ai scrie pe un site de fotbal, dar aici unii știu câte ceva despre mașini.

    208, Mini Couper, DS3 (cel original), 500 sau Juke sunt exemple de mașini de oraș cu design neconvențional care s-au vândut bine.

    "istoria auto" te contrazice.
    2 0
  • Cam mult spus "inspirata" de la conceptul Pu+Ra în partea frontală, dar ma rog...e o legătură pe acolo ! Ypsilon e un model important pt italieni și nu ma refer doar la constructor. Oricum , arata mai bine decât ( mult prea) vechea / actuala generație. Și ea a avut un design nonconformist la acea vreme, se pare ca pe acest drum vor sa meargă în continuare. Dar totuși, sper sa vad si alte modele de la acest constructor și sper și prin alte țări ( sau continente, de ce nu ?). Planurile lui Marchione (discutabile) de ai izola în Italia doar cu acest model , sper sa fi dat totusi roade și sa fi redus pierderile pt a o lua de la capăt. Alt moment mai bun în piața auto nu cred ca va mai fi și ținând cont și de grupul pe care îl are în spate Lancia.
    0 0
  • Johnny
    Ionut A., cum nu prinde designul la masini mici? Fiat 500 nu este un hit tocmai datorita designului?
    Arata super bine masina don ce se vede, va vinde tocmai datorita designului, ca in rest e scelasi peugeot...
    4 0
  • Aproape la fel de urata ca Tonale
    Poate vinde in Italia, dar in rest ... no way
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru