Noua generație Lancia Ypsilon a intrat în producție

de Alexandru Monenciu
Joi, 02.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile anunță că noua generație Ypsilon a intrat în producția de serie. În Italia, modelul are un preț de pornire de 24.900 de euro.

La începutul acestui an, Lancia a lansat noua generație Ypsilon și a marcat revenirea mărcii italiene pe piața din Europa după o pauză de 10 ani.

Acum, noua Lancia Ypsilon a intrat în producția de serie și poate fi comandată pe piața locală. În Italia, noul Ypsilon este disponibil în 3 versiuni, iar clienții pot opta pentru una dintre cele două motorizări: 1.2 litri hibrid, cu 100 de cai putere, și pur electric cu 156 CP.

Aceasta din urmă promite o autonomie de până la 403 kilometri, mulțumită unei baterii de 51 kWh. La o stație rapidă, Ypsilon electric se încarcă de la 20 la 80% în 24 de minute. O așteptare de 10 minute înseamnă 100 de kilometri autonomie.

În Italia, noua generație Lancia Ypsilon pornește de la 24.900 de euro. Versiunea cu zero emisii costă de la 34.900 de euro în sus. Primele exemplare vor ajunge în reprezentanțe în luna iunie.

via Lancia

Comentarii (8)

  • Am vazut una din asta pe strazi...holy shit, urata cu spume nu este de ajuns sa exprime hidosenia.
    Daca Fiat Multipla era considerat urat, asta defineste o noua clasa de uratenie.
    4 8
  • si eu am vazut pe 20 apr pe drum intre Pitesti si Rm Valcea am intalnit circa 10 masini, unele erau camuflate, altele nu, toate cu numere AG Probe ... interesant ca le testeaza pe la noi, nu stiam ca Stellantis au centru de teste in zona.
    3 1
  • @Alin , mergi prea departe , nu poți compara aici cu Fiat Multipla. Aia era hidoasa din toate punctele cele de vedere , forme , linii, volume, artistic, etc. Aici nu e cazul , noul Ypsilon nu arata nici măcar rau , ba fin contra . În cel mai rău caz poate fi catalogata curajoasa sau ciudată. Cel puțin din poze, recunosc ca nu am văzut pe viu, dar îmi e greu sa cred ca poate fi totuși hidoasa.
    5 2
  • Nu îmi plac cele 4 guri de aer din față și farurile. În rest arata bine, un design îndrăzneț.
    2 1
  • Trebuie să fie mare diferență între poze și realitate ca să nu fie cum zice Alin… farurile sunt din alt film și nu doar farurile.
    3 4
  • Am vazut-o prin Modena zilele astea. Arata excelent. Se potriveste de minune specificului italian si melanjului de diverse masini.
    2 2
  • Dutz mâncați cicluri de găină
    Si tu ești din alt film de groază. Sau cu proști?
    2 1
  • Andrei
    A intrat de mult in productie , am vazut-o prin oras acum vreo 3 saptamani.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru