Lancia Ypsilon a primit versiune micro-hibridă: sistem similar pe modelele 500 și Panda de la Fiat

de Paul Cosma
Duminica, 08.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lancia a lansat o versiune micro-hibridă pentru singurul său model din gamă. Ypsilon Hybrid utilizează un motor pe benzină de un litru și 3 cilindri, care generează 70 de cai putere, alături de un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion. Același sistem hibrid a fost lansat și pentru modelele 500 și Panda de la Fiat.

La începutul anului, Fiat a introdus versiuni micro-hibride pentru modelele 500 și Panda, care vor ajuta la reducerea emisiilor cu 30%.

Primele vehicule electrificate de la Fiat utilizează un motor pe benzină de un litru și 70 CP împreună cu un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion.

Același sistem a fost lansat acum și pentru Lancia Ypsilon, singurul model rămas în gama brandului italian. Versiunea micro-hibridă promite o reducere cu 20% a consumului și a emisiilor.

Ypsilon Hybrid este disponibil doar pe piața din Italia, acolo unde prețul de pornire este de 14.450 de euro.

Via Motor1

Comentarii (5)

  • Din fabuloasa istorie a Lanciei, s-a ajuns aici, singurul model, Ypsilon, comercializat doar in Italia, nu se anunta nimic nou, niciun plan de redresare.
    12 1
  • Probabil ca Italieni asteapta ca vanzarile sa cada ca sa poata gasi motive de falimentare a marci Lancia.....pacat..
    In 2-3 ani Lancia va avea soarta Saab.....sper sa ma insel...
    6 5
  • nenea de la PSA a spus ca toate marcile raman in viata !!!
    4 0
  • Strict din punct de vedere al design-ului, daca nu ar avea emblema pe nas, masina asta pare ca este desenata de cineva de la grupul Lada, sau ceva chinezarie. Mi se pare rusinos pentru FCA ca marca premium italiana a grupului sa produca masini desenate in halul asta.
    7 6
  • @Green_Alex
    Habar n-ai ce vorbesti! Masinuta arata foarte bine.
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru