Feedback

Fiat Panda

Joi, 11 Iunie | Industrie

FCA va relua producția lui Fiat Panda în 16 iunie: restartul, amânat cu o săptămână din cauza cererii scăzute

Fiat-Chrysler vrea să repornească producția lui Fiat Panda în data de 16 iunie, după ce restartul fabricii de lângă Napoli fusese programat inițial pe 8 iunie, dar amânat din cauza cererii scăzute.
Vineri, 22 Mai | Modele noi

Fiat oferă detalii despre versiunea de serie a conceptului electric Centoventi: va prelua numele Panda și va avea un preț "incredibil" de mic

Fiat a confirmat că versiunea de serie a conceptului electric Centoventi se va numi Panda, va avea un preț "incredibil" de mic și va apărea în 2022, însă ar putea beneficia de o versiune pe benzină cu tehnologie de la Grupul PSA.
Duminica, 08 Martie | Masini electrice si hibride

Lancia Ypsilon a primit versiune micro-hibridă: sistem similar pe modelele 500 și Panda de la Fiat

Lancia a lansat o versiune micro-hibridă pentru singurul său model din gamă. Ypsilon Hybrid utilizează un motor pe benzină de un litru și 3 cilindri, care generează 70 de cai putere, alături de un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion. Același sistem hibrid a fost lansat și pentru modelele 500 și Panda de la Fiat.
Joi, 09 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Fiat lansează versiuni micro-hibride pentru 500 și Panda: italienii spun că emisiile sunt reduse cu 30%

Fiat a anunțat lansarea unor versiuni micro-hibride pentru modelele 500 și Panda, care vor ajuta la reducerea emisiilor cu 30%. Primele vehicule electrificate de la Fiat vor utiliza un motor pe benzină de un litru și 70 CP împreună cu un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | Modele noi

Fiat vrea să revină în segmentul subcompact: italienii ar putea folosi platforma Grupului PSA Peugeot-Citroen

Fiat intenționează să revină în segmentul subcompact, cel mai probabil prin intermediul unor modele bazate pe platforma Grupului PSA Peugeot-Citroen.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Viitorul Fiat Panda, anunțat de conceptul Fiat Centoventi. Cuvântul de ordine: personalizare

Fiat își imaginează o mașină electrică citadină care pleacă de la fabrică într-o singură culoare, dar care poate fi personalizată ulterior printr-o serie de module și opțiuni. Implicit la nivel de dimensiuni și autonomie ale bateriei.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: o stea pentru noul Jeep Wrangler, niciuna pentru Fiat Panda. Alte 7 modele au primit calificativ maxim

Cea mai recentă sesiune de teste organizată de Euro NCAP a inclus 9 modele. Audi Q3, BMW X5, Hyundai Santa Fe, Jaguar I-Pace, Peugeot 508 și Volvo S60/V60 au reușit să obțină calificativul maxim. Marea dezamăgire vine din partea lui Jeep Wrangler, modelul american reușind să termine cu o singură stea. În același timp, Fiat Panda calcă pe urmele lui Punto și primește zero stele.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Modele noi

Fiat a renunțat la producția versiunii diesel pentru Panda: 85% dintre clienți preferă varianta pe benzină

Fiat a renunțat să mai producă versiunea diesel a modelului de oraș Panda, ca urmare a faptului că doar 15% dintre clienți alegeau această variantă, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 20 Iunie 2018 | Modele noi

Fiat Panda Waze: modelul de oraș integrează aplicația de navigație în sistemul de infotainment

Fiat Panda Waze este o versiune specială a modelului de oraș care integrează aplicația de navigație Waze în sistemul de infotainment și modificări estetice minore.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Modele noi

Fiat sugerează că va elimina Tipo din gama de modele pentru Europa: "Vom continua să dezvoltăm doar Panda și familia 500"

Sergio Marchionne anunță o restructurare pentru Fiat în Europa prin care va continua să dezvolte doar Panda și familia de modele 500, întrucât nu va mai investi în Tipo din cauza concurentei puternice.
Vineri, 16 Septembrie 2016 | PARIS 2016

S-a revizuit, dar nu s-a schimbat aproape nimic: Fiat Panda facelift primește modificări minore

La 5 ani de la lansarea celei mai noi generații a lui Fiat Panda, modelul italian primește câteva îmbunătățiri. Estetic, însă, Panda nu se schimbă deloc.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Industrie

Fiat opreşte temporar producţia lui Panda

După ce a anunţat oprirea temporară a producţiei lui 500L, Fiat anunţă că va opera o măsură similară şi pentru Panda, din acelaşi motiv: vânzările slabe.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Fiat Panda Cross - o nouă versiune 4x4 pentru mezinul italian

Fiat Panda 4x4 este declinat într-o nouă versiune cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Modelul italian se numeşte Panda Cross şi vine cu o serie de noutăţi estetice şi mecanice.
Luni, 30 Decembrie 2013 | Modele noi

Fiat Punto va fi înlocuit de o versiune cu cinci uși a modelului 500

Fiat va marșa pe lărgirea liniei 500 în detrimentul unor modele de tradiție, care vor ieși din gamă. Acesta este și cazul lui Punto, care va fi înlocuit în 2015 de un Fiat 500 cu cinci uși.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Modele noi

Fiat va lansa cinci modele şi versiuni noi în următorii doi ani

Italienii de la Fiat vor să lanseze cinci modele noi în următorii ani pentru a atinge profit pe piaţa europeană. Acestea vor fi derivate din familiile Panda şi 500, spun cei de la Automotive News.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Fiat Panda 4x4 şi Freemont primesc ediţii speciale la Frankfurt

Fiat vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu două ediţii speciale ale lui Panda 4x4 şi Freemont. Prima aniversează 30 de ani de la lansarea lui Panda 4x4, în timp ce a doua este o versiune "fumurie" a lui Freemont.
Luni, 03 Iunie 2013 | Autoipoteze

Fiat lucrează la o versiune crossover a lui Panda, numită Panda XL

Fiat Panda ar putea primi o versiune crossover în următorii ani, aceasta fiind denumită Panda XL, anunţă nemţii de la AutoBild.
Luni, 25 Martie 2013 | Modele noi

Fiat nu va extinde excesiv gama modelului 500

Un oficial Fiat a declarat că 500 nu va călca pe urmele Mini, încercând să egaleze numărul de produse din gama britanicilor. Se pare că Fiat va avea un număr limitat de modele în gama 500.
Luni, 11 Februarie 2013 | General

Fiat Panda a stabilit un nou record mondial pe distanţa Londra-Cape Town

Fiat Panda a reuşit să parcurgă cu bine traseul dintre Londra şi Cape Town. totodată, modelul italian şi cei doi temerari britanici care s-au aflat la volan au stabilit şi un nou record mondial pe acest traseu.
Vineri, 07 Decembrie 2012 | Video

VIDEO: Fiat Panda 4x4 transformat în Monster Truck pentru un spot publicitar

Fiat a dorit să promoveze noul Panda 4x4 într-un mod inedit. Pentru asta, italienii au construit un Moster Truck pe baza micului model şi au apelat la agenţia de publicitate Leo Burnett pentru un spot de promovare.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru