Fiat Panda

Vineri, 01 Martie | Modele noi

Schimbare de nume: Fiat Panda devine Pandina. Instrumentar digital și sisteme de siguranță noi

Fiat anunță o schimbare de identitate pentru modelul Panda. Acesta se numește acum Pandina și primește o serie de dotări noi. Modelul va fi produs până în 2027.
Luni, 26 Februarie | Concepte

Fiat prezintă 5 concepte noi. Toate vor fi transformate în modele de serie

Fiat a prezentat oficial nu mai puțin de 5 concepte noi, bazate pe o platformă unică. Toate conceptele vor fi transformate în modele de serie, iar primul va fi lansat în vara acestui an.
Joi, 22 Februarie | Economic

Fiat rămâne cea mai bine vândută marcă a Grupului Stellantis

Fiat a fost cea mai bine vândută marcă a Grupului Stellantis în 2023. Constructorul italian a vândut 1.35 de milioane de mașini la nivel mondial.
Marti, 05 Decembrie 2023 | Industrie

Viitoarea generație Fiat Panda va fi produsă în Serbia

Potrivit celor mai recente informații, viitoarea generație Fiat Panda va fi produsă în Serbia. Anunțul a fost făcut chiar de președintele acestei țări, după o întrevedere cu prim ministrul italian.
Luni, 09 Octombrie 2023 | Industrie

Viitorul Fiat Panda electric promite să le pună bețe în roate producătorilor chinezi

Potrivit lui Olivier Francois, CEO-ul Fiat, viitoarea generație Panda va fi concepută special pentru a fi un concurent dificil pentru producătorii chinezi prezenți în Europa. Noua generație a modelului de oraș va fi electrică și va costa circa 25.000 de euro.
Joi, 03 August 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Fiat Panda electric, un model accesibil? Ar putea costa sub 25.000 de euro

Potrivit celor mai recente informații, versiunea electrică a viitorului Fiat Panda ar urma să coste mai puțin de 25.000 de euro. Debutul este programat pentru anul viitor.
Joi, 06 Iulie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Viitoarea generație Fiat Panda va fi lansată în 2024. Va fi rival pentru Dacia Sandero

Fiat a anunțat oficial că modelul Panda va primi o generație nouă în 2024. Noul model va fi lansat în luna iulie a anului viitor, pentru a marca 125 de ani de existență a mărcii italiene.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Fiat Panda: versiune Sport, ecran touch de 7 inch și motorizare mild-hybrid de 70 CP pentru întreaga gamă

Fiat Panda primește o serie de îmbunătățiri. Modelul de oraș are acum o versiune Sport și un ecran touch de 7 inch, în timp ce motorizarea mild-hybrid de 70 de cai putere este disponibilă pentru întreaga gamă.
Joi, 11 Iunie 2020 | Industrie

FCA va relua producția lui Fiat Panda în 16 iunie: restartul, amânat cu o săptămână din cauza cererii scăzute

Fiat-Chrysler vrea să repornească producția lui Fiat Panda în data de 16 iunie, după ce restartul fabricii de lângă Napoli fusese programat inițial pe 8 iunie, dar amânat din cauza cererii scăzute.
Vineri, 22 Mai 2020 | Modele noi

Fiat oferă detalii despre versiunea de serie a conceptului electric Centoventi: va prelua numele Panda și va avea un preț "incredibil" de mic

Fiat a confirmat că versiunea de serie a conceptului electric Centoventi se va numi Panda, va avea un preț "incredibil" de mic și va apărea în 2022, însă ar putea beneficia de o versiune pe benzină cu tehnologie de la Grupul PSA.
Duminica, 08 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Lancia Ypsilon a primit versiune micro-hibridă: sistem similar pe modelele 500 și Panda de la Fiat

Lancia a lansat o versiune micro-hibridă pentru singurul său model din gamă. Ypsilon Hybrid utilizează un motor pe benzină de un litru și 3 cilindri, care generează 70 de cai putere, alături de un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion. Același sistem hibrid a fost lansat și pentru modelele 500 și Panda de la Fiat.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat lansează versiuni micro-hibride pentru 500 și Panda: italienii spun că emisiile sunt reduse cu 30%

Fiat a anunțat lansarea unor versiuni micro-hibride pentru modelele 500 și Panda, care vor ajuta la reducerea emisiilor cu 30%. Primele vehicule electrificate de la Fiat vor utiliza un motor pe benzină de un litru și 70 CP împreună cu un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Noiembrie 2019 | Modele noi

Fiat vrea să revină în segmentul subcompact: italienii ar putea folosi platforma Grupului PSA Peugeot-Citroen

Fiat intenționează să revină în segmentul subcompact, cel mai probabil prin intermediul unor modele bazate pe platforma Grupului PSA Peugeot-Citroen.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Viitorul Fiat Panda, anunțat de conceptul Fiat Centoventi. Cuvântul de ordine: personalizare

Fiat își imaginează o mașină electrică citadină care pleacă de la fabrică într-o singură culoare, dar care poate fi personalizată ulterior printr-o serie de module și opțiuni. Implicit la nivel de dimensiuni și autonomie ale bateriei.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: o stea pentru noul Jeep Wrangler, niciuna pentru Fiat Panda. Alte 7 modele au primit calificativ maxim

Cea mai recentă sesiune de teste organizată de Euro NCAP a inclus 9 modele. Audi Q3, BMW X5, Hyundai Santa Fe, Jaguar I-Pace, Peugeot 508 și Volvo S60/V60 au reușit să obțină calificativul maxim. Marea dezamăgire vine din partea lui Jeep Wrangler, modelul american reușind să termine cu o singură stea. În același timp, Fiat Panda calcă pe urmele lui Punto și primește zero stele.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Modele noi

Fiat a renunțat la producția versiunii diesel pentru Panda: 85% dintre clienți preferă varianta pe benzină

Fiat a renunțat să mai producă versiunea diesel a modelului de oraș Panda, ca urmare a faptului că doar 15% dintre clienți alegeau această variantă, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 20 Iunie 2018 | Modele noi

Fiat Panda Waze: modelul de oraș integrează aplicația de navigație în sistemul de infotainment

Fiat Panda Waze este o versiune specială a modelului de oraș care integrează aplicația de navigație Waze în sistemul de infotainment și modificări estetice minore.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Modele noi

Fiat sugerează că va elimina Tipo din gama de modele pentru Europa: "Vom continua să dezvoltăm doar Panda și familia 500"

Sergio Marchionne anunță o restructurare pentru Fiat în Europa prin care va continua să dezvolte doar Panda și familia de modele 500, întrucât nu va mai investi în Tipo din cauza concurentei puternice.
Vineri, 16 Septembrie 2016 | PARIS 2016

S-a revizuit, dar nu s-a schimbat aproape nimic: Fiat Panda facelift primește modificări minore

La 5 ani de la lansarea celei mai noi generații a lui Fiat Panda, modelul italian primește câteva îmbunătățiri. Estetic, însă, Panda nu se schimbă deloc.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Industrie

Fiat opreşte temporar producţia lui Panda

După ce a anunţat oprirea temporară a producţiei lui 500L, Fiat anunţă că va opera o măsură similară şi pentru Panda, din acelaşi motiv: vânzările slabe.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Italia, Lancia, Fiat 500, Alfa Romeo Giulietta, Fiat Panda, Panda, Lancia Ypsilon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru