Jeep

Vineri, 14 Iunie | Industrie

Americanii de la Jeep pregătesc trei SUV-uri noi, inclusiv un Renegade electric

Potrivit unor declarații făcute cu ocazia Zilei Investitorilor, americanii de la Jeep intenționează să lanseze trei SUV-uri. Primul dintre ele este un Renegade electric.
Vineri, 31 Mai | Concepte

Noul concept Jeep Wagoneer S Trailhawk anunță o viitoare versiune de teren a SUV-ului electric

Jeep a prezentat oficial noul concept Wagoneer S Trailhawk. Noul concept anunță o viitoare versiune de teren a modelului electric.
Vineri, 31 Mai | Modele noi

Noul Jeep Wagoneer S, lansat oficial: cel mai rapid SUV al mărcii are 600 CP

Jeep a lansat oficial noul Wagoneer S, primul său SUV electric de dimensiuni mari. Noul model este cel mai rapid Jeep din istorie, grație unui propulsor electric de 600 de cai putere.
Joi, 23 Mai | Modele noi

VIDEO: Noul Jeep Wagoneer S, mai rapid decât Tesla Model Y Performance

Jeep a publicat un clip oficial cu noul său SUV electric Wagoneer S în duel direct cu Tesla Model Y Performance. Noul SUV electric este cel mai puternic model al mărcii, iar debutul va avea loc la sfârșitul lui mai.
Joi, 23 Mai | Modele noi

Noul Jeep Avenger 4xe: tracțiune integrală și suspensie înălțată

Jeep a dezvăluit oficial noul Avenger 4xe, versiunea de teren a crossover-ului compact. Cu această versiune, Jeep Avenger primește acum tracțiune integrală și o suspensie înălțată, alături de un propulsor mild-hybrid de 48 de volți.
Luni, 26 Februarie | Modele noi

Noul Jeep Avenger 4xe, versiune mild-hybrid cu tracțiune integrală

Jeep a prezentat oficial o nouă versiune pentru modelul Avenger. Acesta se numește Avenger 4xe și primește un propulsor mild-hybrid, precum și tracțiune integrală.
Sambata, 24 Februarie | Industrie

Jeep Wagoneer S va fi cel mai rapid model din istoria mărcii. Electric, bineînțeles

Jeep vine cu niște planuri mărețe pentru viitorul apropiat, după cinci ani consecutivi de scădere a vânzărilor. Pentru 2025, cei de la Jeep vor să lanseze 5 modele noi și reactualizate, menite să extindă gama oferită.
Joi, 08 Februarie | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Renegade în Europa: instrumentar digital de bord

Jeep anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul Renegade în Europa. Lista include un instrumentar digital de bord, dar și un ecran nou pentru sistemul multimedia.
Miercuri, 31 Ianuarie | Modele noi

Imagini noi cu interiorul lui Jeep Wagoneer S: 4 ecrane în bord

Jeep a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul SUV electric Wagoneer S. Printre acestea sunt și câteva imagini cu interiorul noului model, care primește nu mai puțin de 4 ecrane în bord.
Luni, 22 Ianuarie | Intern

Prețuri Jeep Avenger, cu motor pe benzină, în România: start de la 22.500 de euro

Jeep Avenger, în versiunea cu motor termic, poate fi comandat în România. Prețurile încep de la 22.500 de euro cu TVA inclus.
Luni, 22 Ianuarie | Modele noi

Imagine nouă cu viitorul Jeep Wagoneer S electric: motor de 600 CP

Jeep a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul Wagoneer S, primul model exclusiv electric al mărcii. Noul model va fi lansat oficial în acest an și va primi un propulsor de 600 de cai putere.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Compass în Europa: peste 80 de sisteme de asistență noi

Jeep a pregătit câteva îmbunătățiri pentru modelul Compass în Europa. Printre acestea se numără nu mai puțin de 80 de sisteme de asistență noi, un sistem de conducere autonomă care funcționează pe toate tipurile de drumuri, dar și linii de echipare noi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Decembrie 2023 | General

Jeep Renegade a fost retras de la vânzare în SUA

Potrivit informațiilor din presă, Jeep Renegade a fost scos de la vânzare pe piața din Statele Unite. SUV-ul de dimensiuni mici rămâne disponibil în Europa.
Vineri, 10 Noiembrie 2023 | Modele noi

Jeep Avenger mild-hybrid debutează în Europa. Costă 26.200 de euro în România

Jeep prezintă versiunea mild-hybrid a SUV-ului Avenger. Aceasta poate fi deja comandată pe piețele europene, inclusiv în România.
Luni, 06 Noiembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Jeep Wrangler devine electric din 2028. Motor termic pe post de range extender

Jeep a anunțat oficial că viitoarea generație Wrangler va fi exclusiv electrică. Noul model va fi lansat în 2028, iar acesta va fi disponibil și într-o versiune cu motor termic pe post de range extender.
Marti, 12 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Jeep Wrangler facelift debarcă în Europa: două motorizări, inclusiv una convențională

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre versiunea europeană a lui Wrangler facelift. Acesta va fi disponibil în două versiuni, inclusiv una echipată cu motor convențional.
Joi, 07 Septembrie 2023 | Industrie

Jeep a comercializat 5 milioane de exemplare Wrangler

Constructorul american de automobile anunță o bornă importantă atinsă de celebrul Wrangler. Off-road-erul a atins 5 milioane de exemplare comercializate.
Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Modele noi

Ediție de adio pentru Jeep Gladiator în Europa: V6 diesel cu 263 CP

Jeep prezintă ediția specială Gladiator FarOut Final Edition. Aceasta marchează finalul de carieră al acestui model pe piața din Europa și vine echipată cu un motor V6 diesel.
Miercuri, 23 August 2023 | General

Dacia ar putea fi repoziționată ca rival pentru Jeep în Europa

Potrivit unui oficial al Grupului Renault, există dorința ca marca Dacia să fie repoziționată în așa fel încât aceasta să fie un rival serios pentru Jeep în Europa. Astfel, constructorul de la Mioveni ar urma să se concentreze mai mult pe lansarea mai multor SUV-uri și modele de teren.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Intern

Prețuri Jeep Avenger în România: start de la 38.900 de euro

Electricul Jeep Avenger poate fi comandat în România. SUV-ul este disponibil în 3 niveluri de echipare și pornește de la 38.900 de euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru