Jeep

Joi, 11 Iulie 2019 | Modele noi

Detalii despre versiunea europeană a lui Jeep Gladiator: pick-up-ul va fi disponibil doar cu un motor diesel de 3.0 litri și 260 de cai putere

Jeep Gladiator va fi disponibil pe piața europeană cu un motor diesel de 3.0 litri și 260 CP, cutie de viteze automată cu 8 trepte și tracțiune integrală. Pick-up-ul va apărea în showroom-uri până la sfârșitul anului viitor.
Marti, 07 Mai 2019 | Modele noi

Jeep Compass ar putea primi un motor diesel de la Mercedes-Benz: americanii testează o unitate de 2.0 litri și aproape 200 de cai putere

Jeep Compass ar putea primi pe piața europeană un motor diesel de 2.0 litri și 194 de cai putere furnizat de Mercedes-Benz, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 02 Mai 2019 | General

Jeep Grand Cherokee Trackhawk este cel mai rapid SUV pe o suprafață acoperită cu gheață: modelul americanilor a rulat cu o viteză medie de 257 km/h

Jeep Grand Cherokee Trackhawk a devenit cel mai rapid SUV de serie care a rulat pe o suprafață acoperită cu gheață. Viteza medie stabilită în runda cu start lansat pe traseul cu lungimea de un kilometru a fost de 257 km/h. Viteza maximă înregistrată de aparatura oficialilor a ajuns la 280 km/h.
Luni, 11 Martie 2019 | Modele noi

Jeep va extinde gama de modele: americanii pregătesc un SUV cu șapte locuri în același segment cu Grand Cherokee

Jeep va lansa în acest an un SUV cu șapte locuri care va concura în același segment cu Grand Cherokee, însă nu a decis încă numele noului model.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Versiuni plug-in hybrid pentru Jeep Renegade și Compass: SUV-urile vor avea până la 240 CP și autonomii electrice de 50 de kilometri

Jeep a anunțat introducerea unor versiuni plug-in hybrid pentru Renegade și Compass, prin care cele două SUV-uri vor avea autonomii electrice de până la 50 de kilometri.
Luni, 04 Martie 2019 | General

Jeep Winter Tour 2019: Wrangler vs. Wrangler

Noua generație Jeep Wrangler a sosit oficial în România, iar noi am putut s-o punem la încercare alături de generația anterioară în cadrul Jeep Winter Tour, eveniment organizat de importatorul oficial în România al mărcii americane.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Jeep pregătește o serie de ediții speciale: Renegade S, Compass S, Cherokee S, Gran Cherokee S Limited și Cherokee Trailhawk

Jeep a anunțat că va dezvălui o serie de ediții speciale la Geneva în martie, printre care se numără Renegade S, Compass S, Cherokee S și Gran Cherokee S Limited, precum și versiunea de off-road Cherokee Trailhawk.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Industrie

Strategia Fiat-Chrysler pentru Europa: producție mai mare în Italia pentru Jeep și un nou SUV Alfa Romeo pe platformă cu Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler este așteptat să producă mai multe mașini noi în Italia, printre care modele de la Jeep, Alfa Romeo și Maserati, potrivit unor surse din cadrul companiei, care susțin că FCA vrea să sporească eficiența uzinelor și implicit profiturile sale din Europa.
Duminica, 11 Noiembrie 2018 | Industrie

Un acționar Fiat-Chrysler are propuneri radicale: Fiat să fuzioneze cu Grupul PSA, iar Alfa Romeo și Maserati să se desprindă de grup

Un acționar Fiat-Chrysler propune ca marca Fiat să fuzioneze cu Grupul PSA Peugeot-Citroen, Alfa Romeo și Maserati să fie desprinse de grup, iar mărcile americane să fuzioneze cu un alt constructor precum General Motors.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Intern

Prețuri Jeep Wrangler în România: noua generație pleacă de la 48.800 de euro

Jeep a publicat lista de prețuri pentru noul Wrangler. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune plecă de la 48.790 de euro. Clienții pot opta pentru două motorizări (diesel și benzină) și pentru trei niveluri de echipare.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Jeep Renegade va primi versiune plug-in hybrid în 2020: producția va avea loc în Italia

Grupul Fiat Chrysler a început pregătirile la fabrica sa din Melfi (Italia) pentru producția lui Jeep Renegade cu versiune plug-in hybrid. Debutul pe piață al lui Renegade PHEV este programat la începutul anului 2020.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Industrie

Popularitatea motoarelor diesel pe mărci: primele 9 locuri sunt ocupate de producători premium

37% dintre mașinile vândute de Dacia în Europa au motorizare diesel, similar cu media de la nivelul Uniunii. În schimb, pe primele nouă poziții în topul popularității diesel sunt numai constructori premium.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Iulie 2018 | Economic

Premieră pentru Alianța Fiat-Chrysler: Jeep a depășit vânzările Fiat în prima parte a anului

Jeep a comercializat 670.000 de mașini la nivel global în primele 5 luni ale anului și a depășit în premieră Fiat, care se confruntă cu scăderi semnificative pe toate piețele, cu excepția Americii de Sud.
Joi, 05 Iulie 2018 | Modele noi

Noul Jeep Wrangler ajunge la toamnă în Europa: SUV-ul va oferi un motor diesel de 2.2 litri și 200 CP și unul pe benzină de 2.0 litri și 272 CP

Noul Jeep Wrangler va fi lansat în Europa în toamna acestui an, vânzările fiind programate să înceapă în luna septembrie. La momentul lansării, SUV-ul va fi disponibil cu două motorizări: diesel de 2.2 litri (200 CP) și benzină de 2.0 litri (272 CP), ambele oferite alături de o transmisie automată cu 8 trepte.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Modele noi

Jeep Renegade facelift: SUV-ul subcompact primește motoare noi pe benzină și sisteme de siguranță moderne

Jeep oferă noi informații despre proaspătul Renegade facelift. SUV-ul subcompact poate fi comandat cu motoare noi pe benzină și cu un interior revizuit. Americanii au pregătit noutăți în materie de sisteme de siguranță, dar și tehnologii multimedia moderne.
Joi, 14 Iunie 2018 | Industrie

Bate vântul la Paris: Fiat, Jeep și Alfa Romeo se alătură altor 10 mărci care vor lipsi la salonul auto din octombrie

Fiat, Jeep și Alfa Romeo sunt ultimele branduri care și-au anunțat absența de la Salonul Auto din Paris, în luna octombrie, potrivit presei internaționale. Astfel, cele trei mărci ale grupului FCA se alătură altor 10 constructori care vor lipsi în toamnă la Paris.
Miercuri, 06 Iunie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu Jeep Renegade facelift: design mai modern pentru SUV-ul subcompact

Jeep a publicat primele imagini cu Renegade facelift, care evidențiază o serie de modificări la blocurile optice și stopuri prin care SUV-ul subcompact devine mai modern. Pentru moment nu există însă imagini cu interiorul.
Luni, 04 Iunie 2018 | Modele noi

Jeep Renegade facelift primește un teaser înainte de lansarea din 6 iunie: SUV-ul va primi motoare noi de până la 180 CP

Jeep Renegade va primi un facelift în 6 iunie care va beneficia de o nouă gamă de motoare pe benzină de până la 180 de cai putere.
Sambata, 02 Iunie 2018 | Modele noi

Jeep iese la atac: 4 modele 100% electrice și 10 hibrizi cu încărcare la priză vor fi lansate de americani până în 2022

Jeep va lansa patru modele 100% electrice și 10 hibrizi cu încărcare la priză până în 2022, în conformitate cu noua strategiei a companiei. Planul presupune un pick-up în 2019, la care se adaugă un SUV de oraș și alte două SUV-uri mari în cel mult 4 ani.
Vineri, 01 Iunie 2018 | Economic

Jeep Wrangler, speranța americanilor pentru relansarea vânzărilor în Europa: o nouă strategie pentru următorii 4 ani

Grupul Fiat-Chrysler speră că modelul Wrangler este cel care va relansa vânzările Jeep în Europa, după lansarea unei noi generații spre sfârșitul anului. FCA pregătește o nouă strategie pe termen lung pentru mai multe dintre brandurile sale.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru