Noutăți pentru Jeep Wrangler și Gladiator, inclusiv display mai mare pentru sistemul multimedia

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 22.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele Wrangler și Gladiator. Printre acestea regăsim și un display mai mare pentru sistemul multimedia, dar și o cutie de transfer îmbunătățită.

Jeep Wrangler și Gladiator sunt două dintre cele mai capabile modele de off-road de pe piață. Acum, constructorul american de automobile anunță o serie de îmbunătățiri care fac ambele modele și mai atractive.

În primul rând, nivelul de echipare de bază (Sport) renunță la display-ul central de 5 inch. În locul lui, pasagerii vor regăsi un ecran de 7 inch, excepție făcând versiunea Wrangler Sport cu două uși și fără aer condiționat.

Totodată, Wrangler Sahara și Rubicon vin în standard cu un display central de 8.4 inch. Gladiator Overland, Rubicon și Mojave au primit un sistem audio Alpine cu 9 incinte, un ecran de 8.4 inch cu navigație încorporată și un filtru de habitaclu, care elimină 95% din particule.

Pentru amatorii de off-road, Wrangler Rubicon vine acum echipat cu o cutie de transfer îmbunătățită.

Jeep a pregătit o serie de noutăți și pentru versiunea plug-in hybrid a lui Wrangler. Printre acestea se numără detalii albastre pentru jante, jante cu diametrul de 20 de inch, oglinzi laterale cu semnalizări integrate și cârlige de remorcare albastre.v

via Jeep

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru