Noutati

Luni, 11 Iunie 2018 | Industrie

Jaguar aduce noutăți pentru SUV-ul E-Pace: suspensie adaptivă, tehnologii bazate pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină de 200 CP

Jaguar a anunțat că SUV-ul E-Pace a primit câteva noutăți, printre care suspensia adaptivă, o tehnologie bazată pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină ce dezvoltă 200 de cai putere.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte versiuni hibride plug-in ale modelelor X5 şi Seria 3

Reprezentanţii BMW au anunţat intenţia de a dezvolta versiuni hibride plug-in ale modelelor principale din gamă. Oficialii mărcii au confirmat deja lansarea versiunilor hibride plug-in ale modelelor X5 şi Seria 3.
Marti, 18 Iunie 2013 | Industrie

Vânzări auto mai 2013: România, cea mai mare scădere din UE. Dacia, pe locul al doilea la creşteri

Belgienii de la ACEA au publicat rezultatele la nivel european privind înmatriculările de automobile noi în Europa. România are cea mai mare scădere în luna mai, în timp e mărcile Mazda, Dacia şi Jaguar sunt pe val la înmatriculări noi.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Industrie

Europa: Vânzările de automobile noi au scăzut la nivelul din 1993

Vânzările de automobile noi din Europa au atins nivelul din 1993 în primele 11 luni ale anului, iar luna noiembrie a marcat scăderi pe majoritatea pieţelor informează Automotive News.
Vineri, 06 Martie 2009 | Video

VIDEO: Cele mai tari noutati de la Geneva 2009

Automarket va prezinta cele mai importante noutati ale Salonului Auto de la Geneva, eveniment care si-a deschis portile in aceasta saptamana.

Tag-uri similare

Geneva, premiere, noutati, Geneva 2009, Geneva2009
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru