Îmbunătățiri pentru Jeep Wrangler în Europa. Disponibil doar în versiune plug-in hybrid

de Alexandru Monenciu
Luni, 06.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep Wrangler, versiunea dedicată publicului european, a primit o serie de îmbunătățiri. Mai mult, off-road-erul american va putea fi comandat pe Bătrânul Continent numai în versiune plug-in hybrid.

La finalul lunii iunie au apărut câteva zvonuri potrivit cărora Jeep Wrangler va fi disponibil în Europa numai alături de motorizarea plug-in hybrid (4xe). Acum, zvonurile s-au adeverit și, pe lângă asta, constructorul american de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru versiunea dedicată publicului european.

În primul rând, paleta de culori a fost extinsă, iar clienții pot opta pentru noile nuanțe Tuscadero, Gobi, Argintiu Zynith Metallic Clear Coat și High Velocity Metallic Clear Coat.

Jeep Wrangler poate fi comandat cu parbrizul din Gorilla Glass, de trei ori mai rezistent la crăpături decât unul din sticlă obișnuită. Acesta este standard pentru nivelul de echipare Rubicon și opțional pentru Sahara. Tot pe lista de dotări opționale a fost adăugat și plafonul retractabil din material textil Sunrider Flip Top.

Pasagerii vor regăsi la interior un display central de 8.4 inch pentru sistemul multimedia NAV Uconnect.

Că tot veni vorba de tehnologie, lista cu sisteme standard de siguranță include acum Automatic High Beam Headlamp Control, Full Speed Forward Collision Warning Plus cu Advanced Brake Assist, cruise control adaptiv, Blind Spot Monotoring cu funcție Rear Cross-Path Detection, cameră pentru mersul cu spatele și Park Assist față/spate.

Jeep Wrangler 4xe este echipat cu un motor de 2.0 litri, pe benzină, două unități electrice, o transmisie automată cu opt rapoarte și o baterie de 17 kWh.

Cel de la volan are la dispoziție 380 de cai putere și 637 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 6.4 secunde.

Autonomia în modul pur electric este de până la 50 de kilometri, în ciclul WLTP.

Versiunea îmbunătățită a lui Jeep Wrangler 4xe este disponibilă pentru comandată în Italia, Spania, Belgia și Serbia. Pe parcursul lunii decembrie, vor urma și restul țărilor europene.

via Jeep

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru