Jeep Wrangler nu va mai fi disponibil în Europa în versiune cu două uși

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 30.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Jeep Wrangler nu va mai putea fi comandat, în Europa, în versiune cu două uși. Mai mult, off-road-erul american va fi disponibil numai alături de motorizarea plug-in hybrid.

Jeep Wrangler este unul dintre cele mai cunoscute off-roadere. Modelul american poate fi comandat atât în versiune cu patru uși, cât și cu două. Cel puțin momentan.

Potrivit celor mai recente informații, viitorul acestui model (în actuala configurație) pe piața europeană este incert. Standardele de emisii tot mai drastice îi obligă pe cei de la Jeep să facă modificări în gama de modele, inclusiv să ofere Wrangler numai alături de sistemul de propulsie plug-in hybrid.

Asta înseamnă că, de anul viitor, Wrangler nu va mai putea fi comandat, pe Bătrânul Continent, în versiune cu două portiere. Asta pentru că motorizarea respectivă este disponibilă numai pe versiunea cu patru uși a lui Wrangler.

Cei de la Automotive News Europe susțin, după ce au vorbit cu un purtător de cuvând al mărcii din portofoliul Stellantis, că Wrangler în două uși a fost deja scos de pe anumite piețe, inclusiv din Franța.

În medie, 30% dintre clienții europeni optează pentru un Jeep Wrangler în două uși.

În primele cinci luni ale anului, Jeep a comercializat puțin peste 2.600 de astfel de exemplare pe continentul european.

via Automotive News Europe

Comentarii (1)

  • Turcu și căciula
    Benzină + Wrengler = probleme cu vânzările
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru