Îmbunătățiri pentru Toyota Corolla: sistem multimedia nou și ediție specială Trek

de Alexandru Monenciu
Sambata, 27.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota anunță o serie de noutăți pentru Corolla. Modelul de clasă compactă a primit un sistem multimedia îmbunătățit, jante și culori exterioare noi, iar ediția specială Trek va fi disponibilă și în 2022.

Cu peste 50 de milioane de exemplare comercializate la nivel global, Toyota Corolla este una dintre vedetele industriei auto. Constructorul nipon de automobile anunță acum o serie de noutăți pentru modelul de clasă compactă. Acestea vor fi disponibile din 2022 pentru toate variantele de caroserie.

În primul rând, sistemul multimedia a fost modificat și integrează un procesor de 2.4 ori mai rapid decât cel din prezent. În consecință, sistemul va răspunde mult mai rapid la comenzi, iar pasagerii vor interacționa cu el prin intermediul unui display de 8 inch.

Unele funcții pot fi accesate și prin comenzi vocale. Sistemul celor de la Toyota este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Apoi, paleta de culori a variantelor hatchback și break a fost extinsă odată cu adăugarea nuanțelor Alb Platinum Pearl și Argintiu Metallic. La rândul său, Corolla sedan a primit un set de jante, de 17 inch, cu design nou.

Parteneriatul dintre Toyota și producătorul de biciclete Trek Bikes continuă, astfel că ediția specială Corolla Trek va fi disponibilă și în 2022, numai pentru varianta break.

Pe lângă o gardă la sol mai mare cu 20 de milimetri, Toyota Corolla Trek Special Edition vine echipată cu protecții suplimentare pentru caroserie, jante noi cu diametrul de 18 inch, tapițerie din piele neagră și ornamente interioare cromate cu finisaj satinat.

Versiunea îmbunătățită a Toyotei Corolla va fi disponibilă pentru pre-comandă de la finalul lunii noiembrie.

Primele exemplare vor fi livrate începând cu ultimele zile ale lunii ianuarie 2022.

via Toyota

Comentarii (2)

  • Edikkk
    50 milioane.... aşa este când nu mai ai cu ce să te lauzi în prezent... te lauzi cu istoria

    Şi Nokia a produs milioane de telefoane şi unde este acum ?
    2 14
  • Logan la suprapret
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru