Corolla

Vineri, 12 Ianuarie | Concepte

Versiune de performanță pentru Lexus LBX: motor preluat de la GR Corolla

Lexus a prezentat noul LBX Morizo RR, versiunea de performanță a crossover-ului japonez. Noul model este în stadiul de concept, iar sub capotă se regăsește un motor de 305 cai putere preluat de la GR Corolla.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota GR Corolla: vopsea nouă și prize de aer revizuite

Toyota a adus câteva actualizări minore pentru GR Corolla, versiunea hot hatch a compactei japoneze. Noile actualizări constau într-o vopsea nouă, dar și într-o bară ușor restilizată care promite să aducă o îmbunătățire a performanțelor modelului.
Vineri, 10 Martie 2023 | Industrie

Toyota a testat, în premieră, o mașină de curse alimentată cu hidrogen lichid

Constructorul japonez de automobile a testat, în premieră, o mașină de competiție alimentată cu hidrogen lichid. Toyota intenționează să participe cu ea în campionatul Super Taiku.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Industrie

Toyota demarează producția motorizării hibride de generația a 5-a în Europa

Constructorul japonez de automobile anunță startul producției pentru motorizările hibride de generația a 5-a în Europa. Noile sisteme vor fi asamblate la uzinele din Polonia și Marea Britanie.
Joi, 02 Iunie 2022 | Modele noi

Facelift pentru Toyota Corolla în Europa: motorizări hibride mai puternice

Versiunea europeană a lui Toyota Corolla a primit o serie de îmbunătățiri în Europa. Aceasta va fi disponibilă începând cu primul trimestru al anului viitor.
Joi, 02 Iunie 2022 | Modele noi

Noua ediție specială Toyota GR Corolla Morizo Edition. Mai mult cuplu și producție limitată la 200 de exemplare

Toyota a prezentat o nouă ediție specială a noului hot hatch GR Corolla, numită Morizo Edition. Numele ediției este, de fapt, porecla lui Akio Toyoda, președintele mărcii nipone, iar modelul primește câteva modificări la motor și renunță la câteva echipamente esențiale. Modelul va fi produs în 200 de exemplare.
Vineri, 01 Aprilie 2022 | Modele noi

Toyota GR Corolla: hot hatch-ul japonez are 304 cai putere și tracțiune integrală

Toyota a lansat oficial noul hot hatch GR Corolla, o mașină care urmează o rețetă asemănătoare cu fratele său mai mic, GR Yaris. Noul model de performanță compact dispune de un motor de 304 cai putere și de sistemul de tracțiune integrală GR-FOUR, pe lângă alte modificări specifice.
Sambata, 11 Decembrie 2021 | Feature

Călătorie în timp: de la prima generație Corolla, în 1966, până la Corolla Cross, în 2021

Anul acesta, Toyota sărbătorește 55 de ani de când a lansat cel mai faimos model al companiei: Corolla. De atunci și până în prezent, Corolla s-a vândut în peste 50 de milioane de exemplare la nivel mondial, ceea ce face ca mașina japoneză să fie cea mai bine vândută din toate timpurile. Cu prilejul acestei aniversări, vom privi pe scurt, istoria acestui model, de la prima lansare din 1966 și până la prezentarea celui mai nou membru al familiei: noul Corolla Cross.
Sambata, 27 Noiembrie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Toyota Corolla: sistem multimedia nou și ediție specială Trek

Toyota anunță o serie de noutăți pentru Corolla. Modelul de clasă compactă a primit un sistem multimedia îmbunătățit, jante și culori exterioare noi, iar ediția specială Trek va fi disponibilă și în 2022.
Miercuri, 17 Noiembrie 2021 | Modele noi

Toyota lansează ediția aniversară Corolla 50 Million Edition

Toyota a lansat o ediție aniversară pentru Corolla. Se numește 50 Million Edition și este destinată exclusiv pieței din Japonia.
Vineri, 27 August 2021 | Industrie

Sărbătoare la Toyota: niponii au comercializat 50 de milioane de exemplare Corolla

Performanță uimitoare pentru Toyota. Constructorul japonez de automobile a vândut exemplarul Corolla cu numărul "50.000.000" în luna iulie, la 55 de ani de la debutul acestui model.
Joi, 09 Iulie 2020 | Modele noi

Toyota lansează noul Corolla Cross: SUV-ul a fost prezentat în Thailanda și este disponibil și în versiune hibrid cu 122 CP

Toyota a prezentat noul Corolla Cross pe piața din Thailanda. Noul SUV va fi poziționat între C-HR și RAV4, iar în perioada următoare va fi disponibil și pe alte piețe.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Aprilie 2020 | Modele noi

Toyota a înregistrat denumirea GR Corolla: niponii ar putea lansa un hot-hatch compact cu motor de 1.6 litri cu trei cilindri

Toyota a înregistrat în Australia denumirea GR Corolla, semn că zvonurile apărute în luna februarie cu privire la un viitor hot-hatch compact ar putea deveni realitate.
Marti, 11 Februarie 2020 | Modele noi

Toyota ar putea lansa o versiune de performanță pentru Corolla: viitorul hot-hatch va miza pe motorul turbo cu trei cilindri de 1.6 litri

Hot Hatch-ul compact Toyota GR Corolla ar putea fi lansat în 2023. Conform surselor, modelul va miza pe motorul turbo de 1.6 litri cu trei cilindri. În cazul lui GR Yaris, unitatea oferă 261 CP și 360 Nm.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 5 stele pe linie pentru noile Renault Clio, VW T-Cross, Mazda 3, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Lexus UX și Audi e-tron

Clio, T-Cross, Mazda 3, Corolla, RAV4, UX și Audi e-tron au reușit să impresioneze în cele mai recente teste de siguranță Euro NCAP, primind 5 stele la general din partea inginerilor organizației independente europene.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | Intern

Noua generație Toyota Corolla este disponibilă și în România: sedanul pornește de la 17.750 de euro, iar hatchback-ul de la 18.300 de euro

Noua generație Toyota Corolla poate fi comandată și în România. Sedanul echipat cu motorul pe benzină de 1.6 litri cu 132 CP pleacă de la 17.744 de euro. În cazul hatchback-ului, prețul de pornire este de 18.299 de euro și se aplică pentru motorul de 1.2 litri turbo de 116 CP.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu noul sedan Toyota Corolla: modelul producătorului nipon debutează în 16 noiembrie

Toyota a publicat prima imagine teaser cu noul sedan Corolla. Conform oficialilor constructorului nipon, modelul va fi expus în premieră în 16 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou.
Vineri, 05 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noua generație Corolla ar putea primi o versiune GRMN: Toyota nu exclude lansarea unui Hot Hatch compact

Toyota încearcă să câștige și mai mulți fani cu versiuni de performanță. Conform unor voci apropiate companiei, noua generație Corolla ar putea sta la baza unui viitor Hot Hatch cu sistem hibrid de propulsie.
Marti, 20 Februarie 2018 | Industrie

Vânzările globale în 2017: Toyota a rămas cel mai căutat brand, urmat de Volkswagen și Ford. SUV-urile și-au continuat ascensiunea spre o cotă de piață record

Toyota a rămas cel mai bine vândut brand auto din lume în 2017, podiumul fiind completat de Volkswagen și Ford, potrivit analiștilor de la JATO Dynamics. Datele mai arată că segmentul SUV-urilor a continuat să crească semnificativ, atingând o cotă de piață de 34% la nivel global.
Joi, 15 Septembrie 2016 | Industrie

La mulți ani, Toyota Corolla! Cea mai vândută mașină din lume împlinește 50 de ani în 2016

La 50 de ani de la lansarea oficială, Corolla a adunat 44 de milioane de clienți și reprezintă una dintre poveștile de succes ale industriei auto mondiale. Trecem în revistă câteva dintre momentele-cheie ale istoriei modelului nipon.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Citroen, Hyundai, Honda, VW, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru