Noutăți pentru Toyota GR Corolla: vopsea nouă și prize de aer revizuite

de Tiberiu Safta
Miercuri, 30.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a adus câteva actualizări minore pentru GR Corolla, versiunea hot hatch a compactei japoneze. Noile actualizări constau într-o vopsea nouă, dar și într-o bară ușor restilizată care promite să aducă o îmbunătățire a performanțelor modelului.

Constructorul nipon a pregătit câteva noutăți pentru GR Corolla, cea mai puternică versiune a modelului de clasă compactă. Noile actualizări sunt disponibile exclusiv pe piața din Japonia, iar acestea constau într-o nuanță nouă pentru exterior, precum și în prize de aer revizuite special pentru a ridica nivelul de performanță al modelului.

Astfel, noua versiune actualizată a lui GR Corolla poate fi acum vopsită și în nuanța de albastru metalizat Cyan Metallic. Cei care aleg această culoare vor primi un interior negru care conține cusături vopsite în culoarea caroseriei. Important de menționat aici este faptul că Toyota va construi doar 50 de exemplare GR Corolla vopsite în noua nuanță de albastru.

Alături de o paletă de culori îmbogățită, GR Corolla mai primește acum și o bară cu prize de aer redesenate. Acestea sunt vizibile în părțile laterale ale barei și oferă un flux de aer îmbunătățit în jurul roților din față. De asemenea, Toyota spune că datorită prizelor de aer noi, stabilitatea în viraje este îmbunătățită, la fel și răspunsul direcției.

Inclusiv rezistența la aer este acum ceva mai mică.

La final, noul GR Corolla actualizat mai primește și șuruburi noi, mai durabile și mai rigide la suspensie, cutia de viteze și la direcție. Altfel, modelul nu a suferit alte modificări tehnice.

Noua versiune actualizată a lui Toyota GR Corolla este disponibilă, pentru moment, doar în Japonia. Modelul va fi disponibil doar prin tragere la sorți.

via Toyota

Comentarii (1)

  • Octavian
    Și cu ce ne ajuta pe noi Europeni ?
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru