Gr corolla

Vineri, 12 Ianuarie | Concepte

Versiune de performanță pentru Lexus LBX: motor preluat de la GR Corolla

Lexus a prezentat noul LBX Morizo RR, versiunea de performanță a crossover-ului japonez. Noul model este în stadiul de concept, iar sub capotă se regăsește un motor de 305 cai putere preluat de la GR Corolla.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota GR Corolla: vopsea nouă și prize de aer revizuite

Toyota a adus câteva actualizări minore pentru GR Corolla, versiunea hot hatch a compactei japoneze. Noile actualizări constau într-o vopsea nouă, dar și într-o bară ușor restilizată care promite să aducă o îmbunătățire a performanțelor modelului.
Joi, 22 Iunie 2023 | Modele noi

Toyota GR Corolla Circuit Edition revine: producție limitată la 1.600 de exemplare

Constructorul japonez de automobile anunță revenirea ediției speciale GR Corolla Circuit Edition. Aceasta va fi replicată în doar 1.600 de exemplare.
Joi, 03 Noiembrie 2022 | Concepte

Toyota prezintă 4 concepte noi bazate pe GR86, GR Supra și GR Corolla

Toyota a prezentat 4 concepte noi în cadrul evenimentului SEMA din Las Vegas. Dintre ele, două sunt bazate pe modelul sport GR86, al treilea este bazat pe GR Supra, iar ultimul, pe noul hot-hatch GR Corolla.
Joi, 02 Iunie 2022 | Modele noi

Noua ediție specială Toyota GR Corolla Morizo Edition. Mai mult cuplu și producție limitată la 200 de exemplare

Toyota a prezentat o nouă ediție specială a noului hot hatch GR Corolla, numită Morizo Edition. Numele ediției este, de fapt, porecla lui Akio Toyoda, președintele mărcii nipone, iar modelul primește câteva modificări la motor și renunță la câteva echipamente esențiale. Modelul va fi produs în 200 de exemplare.
Vineri, 01 Aprilie 2022 | Modele noi

Toyota GR Corolla: hot hatch-ul japonez are 304 cai putere și tracțiune integrală

Toyota a lansat oficial noul hot hatch GR Corolla, o mașină care urmează o rețetă asemănătoare cu fratele său mai mic, GR Yaris. Noul model de performanță compact dispune de un motor de 304 cai putere și de sistemul de tracțiune integrală GR-FOUR, pe lângă alte modificări specifice.
Marti, 29 Martie 2022 | Modele noi

Se pregătește un nou hot hatch: Toyota GR Corolla va prelua rețeta lui GR Yaris

Toyota a anunțat oficial că noul model de performanță GR Corolla va fi prezentat publicului în 31 martie. Noua mașină va avea același motor cu emblematicul GR Yaris și sistemul de tracțiune integrală GR-FOUR.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Modele noi

Toyota a înregistrat denumirea GR Corolla: niponii ar putea lansa un hot-hatch compact cu motor de 1.6 litri cu trei cilindri

Toyota a înregistrat în Australia denumirea GR Corolla, semn că zvonurile apărute în luna februarie cu privire la un viitor hot-hatch compact ar putea deveni realitate.
Marti, 11 Februarie 2020 | Modele noi

Toyota ar putea lansa o versiune de performanță pentru Corolla: viitorul hot-hatch va miza pe motorul turbo cu trei cilindri de 1.6 litri

Hot Hatch-ul compact Toyota GR Corolla ar putea fi lansat în 2023. Conform surselor, modelul va miza pe motorul turbo de 1.6 litri cu trei cilindri. În cazul lui GR Yaris, unitatea oferă 261 CP și 360 Nm.

Tag-uri similare

Toyota, Corolla, gr corolla, toyota gr corolla, hot hatch corolla, hot hatch gr corolla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru