Toyota GR Corolla Circuit Edition revine: producție limitată la 1.600 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Joi, 22.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile anunță revenirea ediției speciale GR Corolla Circuit Edition. Aceasta va fi replicată în doar 1.600 de exemplare.

Anul trecut, japonezii de la Toyota au prezentat ediția specială GR Corolla Circuit Edition. Acum revin cu o variantă îmbunătățită și o producție limitată la 1.600 de exemplare.

Noua Toyota GR Corolla Circuit Edition este finisată într-o nuanță exclusivă, Albastru Flame, are accente albastre la interior, iar aerodinamica și manevrabilitatea au fost îmbunătățite. De asemenea, jantele de 18 inch sunt similare cu cele montate pe ediția specială GR Corolla Morizo.

Pachetul mai include un plafon din fibră de carbon, eleron negru cu finisaj lucios, diferențial Torsen cu alunecare limitată și o tapițerie care combină pielea artificială și pielea întoarsă Brin Naub.

Sub capotă regăsim același motor turbo, cu 3 cilindri, care dezvoltă 300 CP și 369 Nm. Unitatea vine alături de o tracțiune integrală și o transmisie manuală cu 6 rapoarte.

Așa cum spuneam, producția ediției speciale Toyota GR Corolla Circuit Edition va fi limitată la 1.600 de exemplare.

Vânzările vor debuta în toamna acestui an.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Bine că e serie limitată
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru