Toyota gr corolla

Vineri, 12 Ianuarie | Concepte

Versiune de performanță pentru Lexus LBX: motor preluat de la GR Corolla

Lexus a prezentat noul LBX Morizo RR, versiunea de performanță a crossover-ului japonez. Noul model este în stadiul de concept, iar sub capotă se regăsește un motor de 305 cai putere preluat de la GR Corolla.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota GR Corolla: vopsea nouă și prize de aer revizuite

Toyota a adus câteva actualizări minore pentru GR Corolla, versiunea hot hatch a compactei japoneze. Noile actualizări constau într-o vopsea nouă, dar și într-o bară ușor restilizată care promite să aducă o îmbunătățire a performanțelor modelului.
Joi, 22 Iunie 2023 | Modele noi

Toyota GR Corolla Circuit Edition revine: producție limitată la 1.600 de exemplare

Constructorul japonez de automobile anunță revenirea ediției speciale GR Corolla Circuit Edition. Aceasta va fi replicată în doar 1.600 de exemplare.
Miercuri, 05 Mai 2021 | Modele noi

SURSE: Noua Toyota GR Corolla debutează pâna la finalul anului cu 300 CP

Potrivit unei publicații japoneze, citate de Autoblog.it, versiunea sportivă a modelului Toyota Corolla va debuta până la finalul acestui an. Acesta ar urma să fie echipată cu un motor de 1.6 litri, turbo, care va dezvolta cel puțin 300 de cai putere.
Sambata, 16 Ianuarie 2021 | Industrie

Electrificarea va ocoli Toyota GR Corolla: viitorul hot-hatch compact ar putea avea doar motor de 1.6 litri cu trei cilindri

Toyota GR Corolla, viitorul hot-hatch compact pregătit de constructorul japonez, nu va avea o versiune electrificată, ci doar motorul de 1.6 litri ce va dezvolta 260 de cai putere, potrivit informațiilor apărute în presa britanică.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Modele noi

Toyota a înregistrat denumirea GR Corolla: niponii ar putea lansa un hot-hatch compact cu motor de 1.6 litri cu trei cilindri

Toyota a înregistrat în Australia denumirea GR Corolla, semn că zvonurile apărute în luna februarie cu privire la un viitor hot-hatch compact ar putea deveni realitate.
Marti, 11 Februarie 2020 | Modele noi

Toyota ar putea lansa o versiune de performanță pentru Corolla: viitorul hot-hatch va miza pe motorul turbo cu trei cilindri de 1.6 litri

Hot Hatch-ul compact Toyota GR Corolla ar putea fi lansat în 2023. Conform surselor, modelul va miza pe motorul turbo de 1.6 litri cu trei cilindri. În cazul lui GR Yaris, unitatea oferă 261 CP și 360 Nm.

Tag-uri similare

Toyota, Corolla, gr corolla, toyota gr corolla, hot hatch corolla, hot hatch gr corolla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru