Îmbunătățiri pentru Volkswagen ID.4 GTX și ID.5 GTX: scaune încălzite în standard

de Alexandru Monenciu
Joi, 16.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelele ID.4 GTX și ID.5 GTX, inclusiv mai multe dotări în standard. Totodată, aflăm că toate modelele din familia ID vor primi o versiune GTX.

Volkswagen ID.4 GTX și ID.5 GTX vor fi disponibile cu mai multe dotări în standard. Versiunile îmbunătățite pot fi deja comandate pe piața locală din Germania.

Pentru început, pachetele Design și Comfort sunt oferite acum în standard. Acesta includ mai multe echipamente, inclusiv scaune față încălzite, geamuri cu tentă fumurie, două porturi USB-C și sistemul de aer condiționat Air Care Climatronic.

Tot la interior vom regăsi mai multe elemente negre, accente roșii și scaune sport cu detalii roșii. Acestea din urmă sunt incluse, însă, pe lista de dotări opționale.

Pentru exterior, Volkswagen a pregătit mai multe elemente de caroserie vopsite în negru, inclusiv difuzorul de aer. Jantele negre cu diametrul de 21 de inch pot fi bifate și ele.

Cele două modele au rămas la fel din punct de vedere mecanic. Astfel, oferă în continuare 299 de cai putere și 460 Nm. Dacă ID.4 GTX are o autonomie de până la 500 de kilometri cu o singură încărcare, ID.5 GTX poate parcurge 512 kilometri.

Tot cu această ocazie, Volkswagen anunță că toate modelele din familia ID vor primi o versiune GTX.

Așa cum spuneam, comenzile pentru ID.4 GTX și ID.5 GTX (îmbunătățite) au fost deschise în Germania.

Cele două pornesc de la 53.255, respectiv 56.455 de euro.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru