Kia anunță o serie de noutăți pentru modelul Soul: motorul termic cu 204 CP, eliminat

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 04.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul asiatic de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul Soul. Pe Bătrânul Continent, Soul este comercializat exclusiv în versiunea electrică e-Soul.

Cea de-a treia generație Kia Soul a debutat la finalul anului 2018. În Europa, acest model este comercializat doar în versiune cu zero emisii, denumită în majoritatea țărilor e-Soul.

Acum, constructorul asiatic de automobile anunță o serie de noutăți pentru Soul model 2023. Pentru început, grila frontală și luminile de ceață au fost revizuite, luminile de zi și semnalizările sunt și ele noi, iar clienții au la dispoziție jante cu design nou, cu diametru de 17 sau 18 inch.

Nuanțele Alb Clear și Albastru Surf și-au făcut debutul în paleta de culori exterioare, acestea putând fi combinate cu plafonul în nuanța Negru Fusion.

Toate nivelurile de echipare, în afara de cel de bază, primesc un display central de 10.25 inch cu navigație încorporată.

Kia a operat câteva modificări și în gama de motorizări. În consecință, Soul va fi disponibil doar împreună cu unitatea de 2.0 litri, aspirată natural, care dezvoltă 149 de cai putere și 179 Nm cuplu.

Puterea este livrată punții față prin intermediul unei transmisii automate.

Așadar, unitatea de 1.6 litri turbo, cu 204 CP, a fost eliminată. Aceeași soartă a avut-o și nivelul de echipare X-Line.

Așa cum spuneam, în Europa, Kia Soul este disponibilă doar în versiunea electrică e-Soul. Aceasta este echipată în continuare cu un singur motor electric, care dezvoltă fie 136, fie 204 cai putere.

via Kia

Comentarii (2)

  • Ca preț, cu puțin sub e-Niro, care e altceva, nu prea rupe gura târgului. Și ca să fiu cârcotaș până la capăt, același plastic tare pe uși ca la Logan. Că prea se tăvăleau unii pe jos că e plasticul nu-știu-cum la Dacia.
    6 2
  • Mircea Badea
    1.6 cu 204cp? dar baga caluti astia nu gluma. pacat...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru