Kia

Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Hyundai și Kia: tehnologie care extinde autonomia mașinilor electrice

Grupul Hyundai a dezvoltat o tehnologie nouă pentru mașinile electrice, menită să mărească autonomia și performanțele acestora. Este vorba despre aerodinamica activă, care va mări autonomia cu 6 kilometri.
Marti, 09 Ianuarie | Intern

Prețuri Kia EV9 în România: SUV-ul electric pornește de la 72.500 de euro

SUV-ul cu zero emisii Kia EV9 poate fi comandat în România. Modelul asiatic pornește de la 72.489 de euro, cu TVA inclus, și este disponibil atât în versiune cu roți motrice spate cât și cu tracțiune integrală.
Marti, 09 Ianuarie | Concepte

Kia prezintă 3 concepte noi: utilitare electrice cu caroserii interschimbabile

Kia a prezentat oficial 3 concepte noi ale unor viitoare utilitare electrice. Noile concepte sunt bazate pe o platformă modulară nouă și au caroserii interschimbabile.
Miercuri, 03 Ianuarie | Industrie

Previziuni Hyundai pentru 2024: 4.24 milioane de mașini vândute la nivel global

Atât Hyundai cât și Kia au declarat cifre record de vânzări în 2023. Impulsionate de această performanță, cele două mărci asiatice sunt foarte optimiste pentru anul care tocmai a început.
Luni, 11 Decembrie 2023 | Tehnologie

Hyundai și Kia reinventează anvelopele de iarnă: lanțuri integrate în roți

Grupul Hyundai-Kia a prezentat o nouă inovație care ar putea să apară pe mașinile noi în viitorul apropiat. Este vorba despre roți care integrează lanțuri speciale pentru uz pe timp de iarnă și care sunt acționate electric.
Miercuri, 15 Noiembrie 2023 | Industrie

Kia desface șampania: Sportage împlinește 30 de ani de la debut

Kia marchează a 30-a aniversare a modelului Sportage. De-a lungul celor 5 generații, SUV-ul a fost comercializat în peste 7 milioane de exemplare, la nivel global.
Vineri, 27 Octombrie 2023 | Modele noi

Kia K5 a primit un facelift. Înlocuitorul lui Optima, disponibil cu până la 195 CP

Kia anunță un facelift pentru modelul K5, înlocuitorul lui Optima. Sedanul a primit o serie de îmbunătățiri estetice, dar și mai multă tehnologie. Este disponibil cu până la 195 de cai putere.
Joi, 12 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Noi detalii despre Kia EV5: disponibilă la nivel global cu până la 306 CP

Constructorul sud coreean de automobile a dezvăluit mai multe detalii despre viitorul model cu zero emisii EV5. Acesta va fi disponibil la nivel global și va primi, inclusiv, o versiune de performanță GT.
Joi, 12 Octombrie 2023 | Concepte

Noul concept Kia EV4 anunță un succesor electric pentru Stinger

Kia a prezentat oficial noul EV4, un concept al unei viitoare berline electrice. Noul concept poate fi considerat drept succesorul spiritual al lui Stinger, iar modelul de serie va avea și versiuni de performanță.
Joi, 12 Octombrie 2023 | Concepte

Kia prezintă conceptul EV3: SUV-ul compact poate alimenta o trotinetă electrică în banchetă

Kia a dezvăluit oficial noul concept electric EV3. Acesta este un SUV de dimensiuni compacte, care oferă dotări asemănătoare și un design apropiat cu Kia EV9, etalonul mărcii sud-coreene. Noul concept oferă și un sistem de alimentare special pentru trotinete electrice în bancheta sa.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Kia va lansa 3 modele electrice noi de dimensiuni mici și medii

Kia a anunțat că va lansa nu mai puțin de 3 modele electrice noi în următoarele zile. Aceste modele vor fi de dimensiuni mici și medii.
Vineri, 25 August 2023 | Modele noi

Noua Kia EV5 debutează oficial cu un aer de SUV premium

Kia a prezentat oficial noul SUV electric EV5. Modelul a fost prezentat în China, în cadrul Salonului Auto de la Chengdu, iar acesta aduce un design foarte asemănător cu cel văzut la modelul electric mai mare EV9.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 August 2023 | Masini electrice si hibride

Primele imagini neoficiale cu viitoarea electrică Kia EV5

Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației din China a publicat o serie de imagini cu viitorul SUV electric Kia EV5. Debutul oficial este programat pentru data de 25 august, la Salonul Auto de la Chengdu.
Miercuri, 16 August 2023 | Modele noi

Prima imagine cu o nouă ediție limitată pentru Kia EV6. Va fi produsă în doar 1000 de exemplare

Kia a publicat o imagine oficială sugestivă cu o nouă ediție limitată a modelului său electric EV6. Noua ediție va fi produsă în doar 1000 de exemplare și va fi dezvăluită în această săptămână.
Miercuri, 09 August 2023 | Modele noi

Kia K3 este un sedan pentru SUA. Va fi disponibil și pe alte piețe internaționale

Kia prezintă noul sedan K3, disponibil momentan pe piața din Statele Unite ale Americii. Începând cu ultimul trimestru din 2023, acest model va fi disponibil și pe alte piețe internaționale.
Marti, 25 Iulie 2023 | Modele noi

Noua Kia Sorento facelift: design exterior revizuit și display curbat pentru interior

Constructorul asiatic de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Sorento facelift. SUV-ul a debutat cu un design revizuit și un interior nou.
Joi, 20 Iulie 2023 | Modele noi

Ediție aniversară pentru Kia Sportage: accente negre și interior verde

Kia a lansat oficial o ediție aniversară pentru SUV-ul său popular Sportage. Noua ediție, botezată 30th Anniversary Edition, marchează 3 decenii de la debutul inițial al modelului, iar aceasta primește câteva elemente vizuale exclusive la exterior și la interior.
Marti, 04 Iulie 2023 | Modele noi

Noua generație Kia Picanto: design revizuit și motorizări aspirate natural

Kia a publicat o serie de imagini cu noua generație Picanto. Vorbim despre un design complet revizuit, iar gama de motorizări include agregate aspirate natural.
Luni, 19 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Kia va extinde gama sa de modele electrice cu o mașină de oraș și un crossover compact

Kia a anunțat că va extinde gama sa de modele electrice cu mai multe modele importante în următorii 4 ani. Printre modele se vor afla și o mașină de oraș nouă, precum și un crossover compact.
Joi, 15 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Kia pregătește un succesor electric pentru Stinger. Va fi cel mai puternic Kia din istorie

Potrivit informațiilor din presă, Kia ar urma să lanseze un succesor electric pentru Stinger. Din primele informații, acesta va fi un model încadrat în clasa executive și ar urma să ofere peste 600 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru