Ford anunță o serie de noutăți pentru Mustang Mach-E: capacitate crescută de remorcare

de Alexandru Monenciu
Vineri, 09.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul cu zero emisii Mustang Mach-E. Printre altele, acesta primește sisteme de asistență actualizate și o capacitate de remorcare crescută.

Modelul cu zero emisii Ford Mustang Mach-E a devenit foarte popular. Potrivit constructorului american, cifrele de vânzări din 2022 sunt de opt ori mai mari decât ale versiunii pe benzină.

Pentru a continua acest trend ascendent, Ford anunță acum o serie de noutăți pentru Mustang Mach-E.

În primul rând, echiparea standard include acum sistemul Automated Cruise Control 2.0. Acesta utilizează informațiile din sistemul de navigație și camera frontală pentru a ajusta automat viteza mașinii, nu doar în funcție de semnele de limită de viteză, ci și de viraje, schimbări ale direcției și sensuri giratorii.

Apoi, versiunea Mustang Mach-E (roți motrice spate sau tracțiune integrală) cu bateria de 91 kWh pot să tracteze acum până la 1.500 de kilograme, cu 500 de kilograme mai mult decât înainte.

De asemenea, echiparea Premium, rezervată până acum pentru modelele cu tracțiune integrală, va putea fi comandată și alături de versiunile cu roți motrice spate, cu bateria de 91 kWh.

Astfel, dotarea standard va include, printre altele, jante de 19 inch, faruri adaptive cu LED și etriere de frână roșii.

Nu în ultimul rând, culorile exterioare Albastru Vapor și Gri Carbonized sunt disponibile alături de două modele suplimentare de jante din aliaj.

via Ford

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    de ce nu ii pune roti de maxim 16-17?
    se stie ca scade autonomia cu cativa zeci de km numai din marimea rotilor si aerodinamica lor..
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru