Mustang

Vineri, 10 Noiembrie | Modele noi

California Dreamin’: noul Ford Mustang GT California Special, o ediție specială cu accente retro

Ford a lansat oficial o nouă ediție specială pentru Mustang. Aceasta este botezată Mustang GT California Special și este o reinterpretare modernă a modelului original produs la sfârșitul anilor ’60.
Joi, 09 Noiembrie | Modele noi

Teaser cu noul Ford Mustang GT California Special

Jim Farley, CEO-ul Ford, a publicat o imagine teaser oficială cu o viitoare versiune pentru Mustang. Aceasta se numește Mustang GT California Special și va fi dezvăluită în acest sfârșit de săptămână.
Vineri, 18 August | Modele noi

Noul Ford Mustang GTD, o mașină de curse pentru stradă: 800 de cai putere și aerodinamică activă

Ford a prezentat oficial o nouă versiune pentru Mustang. Aceasta se numește GTD și este o mașină de curse transformată special într-un model de stradă. Noul Mustang GTD primește un motor de 800 de cai putere, suspensie nouă și aerodinamică activă, printre altele.
Miercuri, 16 August | Industrie

Noul Ford Mustang: 67% dintre clienți au optat pentru motorul V8

Potrivit celor mai recente informații, 67% dintre clienții care au comandat noua generație Ford Mustang au optat pentru motorul V8. Totodată, 27% au bifat transmisia manuală.
Vineri, 28 Iulie | Modele noi

Noul Ford Mustang Dark Horse R, pregătit pentru circuit: motor V8 de peste 500 CP

Ford a dezvăluit oficial noul Mustang Dark Horse R, versiunea de performanță construită pentru circuit. Noul model primește un motor V8 care dezvoltă peste 500 de cai putere, alături de numeroase modificări estetice și tehnice.
Miercuri, 19 Iulie | Tuning

Noul Ford Mustang Dark Horse, tunat de Hennessey: motor V8 de 850 CP

Compania americană de tuning Hennessey a lansat o versiune mai puternică pentru Ford Mustang Dark Horse. Noul model, botezat H850, primește un motor mai puternic, care dezvoltă 850 de cai putere.
Vineri, 14 Iulie | Masini electrice si hibride

Ford prezintă noul Mustang Mach-E Rally. Va fi disponibil în Europa

Cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood, Ford a prezentat noul Mustang Mach-E Rally. Acesta va fi disponibil în SUA și Europa.
Marti, 11 Iulie | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune de performanță a lui Ford Mustang Mach-E. Debut la Festivalul de Viteză de la Goodwood

Ford a publicat un clip teaser cu ceea ce pare a fi o nouă versiune de performanță a electricului Mustang Mach-E. Noul model ar urma să fie creat special pentru teren accidentat, iar lansarea sa va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.
Vineri, 07 Iulie | Modele noi

Teaser cu viitorul Ford Mustang Dark Horse R, o mașină creată pentru circuit

Ford a publicat o primă imagine teaser cu viitorul Mustang Dark Horse R, cea mai puternică versiune a modelului de performanță. Noua versiune este creată special pentru circuit și va fi dezvăluită în 27 iulie.
Joi, 29 Iunie | Motorsport

Ford prezintă noul Mustang GT4. Debutul competițional, în 2024

Ford a dezvăluit oficial noul Mustang GT4, un model de concurs destinat competițiilor aflate sub egida regulamentului internațional GT4. Noua mașină de concurs primește un motor V8, iar debutul competițional va avea loc în 2024.
Luni, 12 Iunie | Motorsport

Ford revine la Le Mans cu noul Mustang GT3. Debutul competițional, în 2024

Ford și-a anunțat oficial revenirea în cursa de 24 de ore de la Le Mans cu noul său model de concurs, Mustang GT3. Noua mașină este construită sub egida regulamentului GT3, care va deveni categorie nouă începând din 2024.
Miercuri, 19 Aprilie | Industrie

Ford Mustang este de 10 ani cea mai vândută mașină sport din lume

Potrivit datelor furnizate de S&P Global Mobility și analizate de Ford, Mustang este de 10 ani cea mai vândută mașină sport, la nivel global. Așa cum era de așteptat, pe piața din SUA ajung circa 78% dintre exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Aprilie | Concepte

Ford prezintă noul Mustang Super Cobra Jet 1800, un monstru electric pentru drag racing

Ford a dezvăluit oficial prototipul Mustang Super Cobra Jet 1800, o mașină de curse electrică creată special pentru întrecerile în linie dreaptă. Noul prototip este o versiune îmbunătățită a unui concept similar introdus în 2020 și va încerca să stabilească noi recorduri pentru mașinile electrice.
Joi, 16 Februarie | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E primește baterii noi, mai durabile și cu încărcare mai rapidă

Ford a anunțat oficial că va introduce baterii noi pentru modelele sale electrice actuale și viitoare. Noile baterii, de tipul LFP, sunt mai durabile, au costuri de producție mai mici și timpi de încărcare mai mici. Primul model care primește aceste baterii noi este Mustang Mach-E.
Miercuri, 08 Februarie | Modele noi

Noul Ford Mustang Dark Horse: primele imagini cu interiorul modelului american

Constructorul american de automobile a dezvăluit mai multe informații despre noul Mustang Dark Horse. Totodată, avem și primele imagini cu interiorul.
Marti, 31 Ianuarie | Modele noi

Primul exemplar al noului Ford Mustang s-a vândut cu peste 450.000 de euro

Primul exemplar al noii generații Ford Mustang s-a vândut la licitație cu peste 450.000 de euro. Este vorba despre un exemplar al versiunii de performanță GT, care a fost vândut în scopuri caritabile.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Tuning

Cel mai rapid brad de Crăciun din lume a "atins" 309 km/h, fixat pe plafonul unui Mustang cu 1.000 CP

Americanii de la Hennessey Performance au stabilit un nou record personal. Un Ford Mustang Shelby GT500, modificat de compania texană, a atins 309 km/h cu un brad de Crăciun fixat pe plafon.
Vineri, 16 Decembrie 2022 | Modele noi

Ford confirmă performanțele noului Mustang: 500 de cai putere pentru Dark Horse

Ford a confirmat oficial performanțele noii generații Mustang, ultima cu motoare termice a modelului american. Motorul V8 al noului model de performanță Dark Horse dezvoltă 500 de cai putere, fiind cel mai puternic Mustang de serie din istorie care nu poartă sigla Shelby.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Industrie

Ford: 150.000 de exemplare Mustang Mach-E produse la nivel mondial

Ford a produs oficial 150.000 de exemplare ale SUV-ului electric controversat Mustang Mach-E. Modelul cu zero emisii este produs în Mexic și în China și este disponibil în 37 de piețe din lume, inclusiv în România.
Marti, 29 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E nu mai este pe lista celor mai bune modele noi în Statele Unite

Potrivit unui nou raport întocmit de publicația Consumer Reports, Ford Mustang Mach-E nu se mai află pe lista modelelor recomandate în Statele Unite. Crossover-ul electric ocupase anterior prima poziție în clasamentul celor mai bune mașini din 2022.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru