Ford Mustang 60th Anniversary: pachet de design cu accente retro

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 17.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia aniversării celor șase decenii împliniți de celebrul Mustang, Ford a introdus un pachet de design cu accente retro în SUA. Acesta va fi replicat doar în 1.965 de exemplare.

Aflat în producție continuă din 1964, Ford Mustang este unul dintre cele mai populare muscle car-uri din istorie. Acum, cu ocazia aniversării celor șase decenii de activitate, constructorul american prezintă pachetul aniversar 60th Anniversary.

Vorbim despre un pachet de design care include jante de 20 de inch, inspirate de cele utilizate în 1965 (Mustang a fost lansat ca model 1965), foarte multe embleme retro, o grilă frontală, din nou cu model retro, și o grafică specială.

Noul Mustang 60th Anniversary poate fi comandat numai în nuanțele exterioare Alb, Roșu Race și Albastru Vapor. Dungile pot fi comandate în roșu sau în argintiu, iar pentru interior sunt rezervate trei nuanțe: gri, roșu și negru.

Fiind bazat (doar) pe versiunea Mustang GT, sub capotă regăsim un motor V8 de 5.0 litri, care dezvoltă 480 de cai putere. Unitatea poate fi alăturată fie unei transmisii manuale cu 6 rapoarte, fie uneia automate cu 10 trepte.

Clienții au la dispoziție ambele variante de caroserie, adică coupe și cabrio.

Noul Ford Mustang 60th Anniversary va fi replicat în 1.965 de exemplare, iar primele vor ajunge în reprezentanțe spre finalul acestui an.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru