Mustang

Marti, 31 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primul exemplar al noului Ford Mustang s-a vândut cu peste 450.000 de euro

Primul exemplar al noii generații Ford Mustang s-a vândut la licitație cu peste 450.000 de euro. Este vorba despre un exemplar al versiunii de performanță GT, care a fost vândut în scopuri caritabile.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Tuning

Cel mai rapid brad de Crăciun din lume a "atins" 309 km/h, fixat pe plafonul unui Mustang cu 1.000 CP

Americanii de la Hennessey Performance au stabilit un nou record personal. Un Ford Mustang Shelby GT500, modificat de compania texană, a atins 309 km/h cu un brad de Crăciun fixat pe plafon.
Vineri, 16 Decembrie 2022 | Modele noi

Ford confirmă performanțele noului Mustang: 500 de cai putere pentru Dark Horse

Ford a confirmat oficial performanțele noii generații Mustang, ultima cu motoare termice a modelului american. Motorul V8 al noului model de performanță Dark Horse dezvoltă 500 de cai putere, fiind cel mai puternic Mustang de serie din istorie care nu poartă sigla Shelby.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Industrie

Ford: 150.000 de exemplare Mustang Mach-E produse la nivel mondial

Ford a produs oficial 150.000 de exemplare ale SUV-ului electric controversat Mustang Mach-E. Modelul cu zero emisii este produs în Mexic și în China și este disponibil în 37 de piețe din lume, inclusiv în România.
Marti, 29 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Ford Mustang Mach-E nu mai este pe lista celor mai bune modele noi în Statele Unite

Potrivit unui nou raport întocmit de publicația Consumer Reports, Ford Mustang Mach-E nu se mai află pe lista modelelor recomandate în Statele Unite. Crossover-ul electric ocupase anterior prima poziție în clasamentul celor mai bune mașini din 2022.
Luni, 21 Noiembrie 2022 | General

Filmul Bullitt se întoarce. Noua versiune a peliculei va fi regizată de Steven Spielberg

Potrivit celor mai recente informații, Steven Spielberg va regiza o nouă versiune a legendarului film Bullitt. Bradley Cooper va juca rolul detectivului Frank Bullitt.
Joi, 15 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Ford Mustang Dark Horse: motor V8 și îmbunătățiri pentru performanțe pe circuit

Odată cu noua generație Mustang, Ford a dezvăluit lumii întregi și o versiune dezvoltată pentru performanțe pe circuit. Numele său este Mustang Dark Horse și vine echipată cu motorul V8 de 5.0 litri.
Joi, 15 Septembrie 2022 | Modele noi

Ford prezintă noua generație Mustang: păstrează motorul V8 și cutia manuală

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua generație Mustang. Gama de motorizări include, în continuare, unitatea V8 Coyote care poate fi alăturată unei transmisii manuale.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Ford anunță o serie de noutăți pentru Mustang Mach-E: capacitate crescută de remorcare

Constructorul american de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul cu zero emisii Mustang Mach-E. Printre altele, acesta primește sisteme de asistență actualizate și o capacitate de remorcare crescută.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Modele noi

Emblema viitorului Ford Mustang GT, dezvăluită într-un teaser nou

Ford a publicat un nou clip teaser cu emblema viitorului Ford Mustang GT. Noul model va fi dezvăluit oficial în 14 septembrie.
Duminica, 04 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediție specială Ford Mustang Mach-E Twister, disponibilă doar în China

Ford a lansat o ediție specială pentru Mustang Mach-E, numită Twister. Noul model aduce un omagiu lui Ford Mustang Mach 1 Twister din 1970 și este disponibil doar pe piața auto din China.
Marti, 30 August 2022 | Modele noi

Teaser audio cu viitoarea generație Ford Mustang. Va avea motor V8

Ford a publicat un teaser audio cu motorul V8 al viitoarei generații Ford Mustang. Noua generație va fi dezvăluită publicului larg la mijlocul lui septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 August 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Ford Mustang debutează în 15 septembrie

A șaptea generație Mustang va debuta în 15 septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, anunță constructorul american de automobile.
Miercuri, 27 Iulie 2022 | General

Viitoarea generație Ford Mustang va fi dezvăluită în septembrie, la Salonul Auto de la Detroit

Conform zvonurilor recente, viitoarea generație Ford Mustang va fi dezvăluită în luna septembrie, la Salonul Auto de la Detroit. Noul model va primi în continuare un motor V8 și, pentru prima dată, vor exista și versiuni hibride.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Industrie

Viitoarea generație Ford Mustang va păstra cutia de viteze manuală

Viitoarea generație a emblematicului model Ford Mustang va păstra cutia de viteze manuală, în ciuda faptului că va avea un motor hibrid. Acest lucru este ilustrat de către o imagine oficială a constructorului american, în care se poate vedea schema unei cutii de viteze manuale cu 6 trepte. Noua generație va fi lansată în 2023.
Luni, 02 Mai 2022 | Industrie

Producția lui Ford Mustang, oprită temporar din cauza crizei de semiconductori

Ford a anunțat că va opri temporar producția lui Mustang din cauza crizei de semiconductori. Uzina din Flat Rock, Statele Unite va lua pauză timp de o săptămână.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Intern

Noul Ford Mustang Mach 1 a intrat în garajul Țiriac Collection. Modelul, expus alături de un Mustang Mach 1 din 1969

Galeria Țiriac Collection a primit un nou membru de colecție, sub forma unui Ford Mustang Mach 1 din 2022. Modelul va fi expus alături de un exemplar cu același nume construit în 1969. Cele două modele vor putea fi admirate în acest weekend.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Economic

Ford Mustang: Cea mai vândută mașină sport, la nivel global, pentru al șaptelea an la rând

Potrivit unei analize realizate de Ford, Mustang a fost cea mai vândută mașină sport, la nivel global, în 2021. Este pentru al șaptelea an consecutiv când modelul american câștigă acest titlu.
Marti, 08 Martie 2022 | Modele noi

Ediție limitată Ford Mustang California Special: disponibilă doar în Europa cu un motor V8 de 450 de cai putere

Ford a lansat o nouă ediție limitată a emblematicului Mustang, numită California Special. Modelul va fi disponibil doar în varianta decapotabilă și dispune de un motor V8 care dezvoltă 450 de cai putere. Noua ediție limitată este destinată exclusiv pieței europene.
Sambata, 22 Ianuarie 2022 | Industrie

Producția lui Ford Mustang, suspendată din cauza crizei de semiconductori

Constructorul american a anunțat că producția lui Ford Mustang a fost suspendată temporar la uzina din Flat Rock, Statele Unite. Motivul pentru această oprire este reprezentat de criza mondială de semiconductori.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru