Noul Ford Mustang Dark Horse, tunat de Hennessey: motor V8 de 850 CP

de Tiberiu Safta
Miercuri, 19.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania americană de tuning Hennessey a lansat o versiune mai puternică pentru Ford Mustang Dark Horse. Noul model, botezat H850, primește un motor mai puternic, care dezvoltă 850 de cai putere.

Noul Ford Mustang Dark Horse, versiunea mai puternică a pony car-ului american, a primit un pachet de tuning din partea celor de la Hennessey. Pachetul H850 aduce mai multă putere pentru motorul V8 al lui Mustang, precum și câteva modificări la nivel vizual.

Înainte de a vorbi despre noutățile estetice, nu putem să începem fără a menționa modificările aduse la motor. Unitatea Coyote V8 de 5.0 litri primește un supercharger nou, mai mare, alături de injectoare mai performante, o pompă de benzină mai bună și o galerie de admisie nouă, cu flux mărit.

Pe lângă aceste modificări, motorul primește și o remapare software, astfel încât acesta dezvoltă acum 850 de cai putere și un cuplu de 880 Nm. Prin comparație, un Mustang Dark Horse nemodificat dezvoltă doar 500 de cai putere.

Clienții noului Hennessey H850 pot alege între o cutie manuală cu 6 trepte dezvoltată de Tremec sau o cutie automată cu 10 trepte produsă de Ford. De asemenea, noul model modificat primește și frâne Brembo mai mari.

Hennessey aduce pentru noul său model și câteva schimbări la nivel vizual.

Mașina va putea fi distinsă cu ajutorul jantelor cu un design nou și confecționate din aluminiu forjat, alături de elemente aerodinamice din fibră de carbon montate în părțile din față, laterale și din spate.

Compania nu a anunțat prețurile noului model, însă producția lui H850 va începe în ultimul trimestru din an.

via Hennessey

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru