Tuning

Sambata, 13 Noiembrie | Modele noi

Brabus prezintă un Mercedes-Maybach GLS de 800 de cai putere

Brabus a prezentat o versiune modificată a lui Mercedes-Maybach GLS. SUV-ul de lux produce acum 800 de cai putere.
Sambata, 13 Noiembrie | Tuning

BMW M850i Cabrio tunat de Manhart: 715 CP și elemente aerodinamice din carbon

Tunerul german Manhart a dezvoltat un pachet de tuning MH8 700 pentru BMW M850i Cabriolet. Cu ajutorul lui, motorul V8 de 4.4 litri, twin-turbo, dezvoltă peste 700 de cai putere.
Miercuri, 22 Septembrie | Tuning

Brabus 900 Rocket Edition: 900 CP și 330 km/h viteză maximă

Tunerul german a prezentat noul 900 Rocket Edition la Monaco Yacht Show. După o serie de modificări, motorul V8 twin-turbo a ajuns să dezvolte 900 de cai putere, suficient pentru a atinge o viteză maximă de 330 km/h.
Luni, 13 Septembrie | Tuning

Tuning pentru BMW X6 M Competition: 740 CP și accesorii din carbon forjat

Manhart a dezvoltat un pachet de tuning, denumit MXH6 700 WB, pentru SUV-ul BMW X6 M Competition. După instalare, motorul V8 twin-turbo, de 4.4 litri, dezvoltă 740 de cai putere.
Marti, 16 Martie | Tuning

O casă germană de tuning a modificat un Dacia Duster pick-up pentru off-road

Taubenreuther vrea să demonstreze capabilitățile lui Dacia Duster în off-road prin instalarea unor modificări extrem de importante în astfel de situații.
Luni, 15 Martie | Tuning

Tuning exclusivist: Novitec transformă supercarul Lamborghini Huracan EVO

Posesorii de Lamborghini Huracan EVO pot opta să își personalizeze supercarul într-un mod unic. Novitec oferă un pachet special pentru Huracan-ul cu propulsie spate.
Miercuri, 05 August 2020 | Tuning

Novitec lansează un pachet complet de modificări pentru McLaren GT: 707 CP și 3 secunde pentru accelerația 0 la 100 km/h

Tunerul Novitec a pregătit un pachet de performanță și un kit discret de caroserie pentru McLaren GT. În urma modificărilor, modelul britanic oferă 707 CP și poate rula cu până la 333 km/h.
Vineri, 24 Iulie 2020 | Tuning

Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru Mini John Cooper Works GP: Hot Hatch-ul britanic dezvoltă acum 350 CP

Tunerul Manhart introduce un pachet de performanță dedicat noului Mini John Cooper Works GP. În urma modificărilor, motorul de 2.0 litri dezvoltă 350 CP și 530 Nm.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Tuning

McLaren Senna modificat de Novitec: hypercar-ul britanic dezvoltă acum 902 CP și accelerează de la 0 la 200 km/h în 6.5 secunde

Novitec a pregătit un pachet de performanță pentru hypercar-ul McLaren Senna. Mulțumită modificărilor aduse de casa de tuning, motorul V8 de 4.0 litri livrează 902 CP și 888 Nm.
Vineri, 03 Noiembrie 2017 | Industrie

Toyota C-HR R-Tuned: japonezii au prezentat o versiune modificată a SUV-ului care vrea să bată recorduri pe Nurburgring

Toyota a prezentat la show-ul SEMA din Las Vegas o versiune modificată a SUV-ului C-HR, despre care au spus anterior că este “cel mai rapid SUV din lume”.
Marti, 29 August 2017 | Tuning

Cea mai ieftină alternativă la un Rolls Royce sau Bentley: un Mercedes Sprinter cu interior de lux

Mercedes Sprinter poate deveni o alternativă la modele de lux din curtea Rolls Royce sau Bentley. Modelul utilitar are nevoie doar de un interior de lux.
Sambata, 04 Martie 2017 | GENEVA 2017

Tunerii și-au adus aminte de Maserati: kit complet pentru un Levante mai agresiv

Specialiștii de la Startech au decis să se preocupe de aspectul și performanțele celui mai nou model Maserati, o marcă ignorată până acum de marile case de tuning.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Decembrie 2014 | Tuning

Rolls Royce Wraith primeşte infuzie de personalitate şi mai mulţi cai putere

Rolls Royce Wraith a primit un kit aerodinamic şi o serie de îmbunătăţiri tehnice din partea Novitec Rosso. De asemenea, sub capotă şi-au făcut loc 707 cai putere.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Tuning

Brabus a modificat versiunea cabrio a modelului Mercedes-Benz G500

Brabus propune un kit de tuning pentru modelul Mercedes-Benz G500. Kitul permite modificări optice substanţiale, dar creşte şi puterea motorului la 462 CP.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (22)

Şi în această săptămână tratăm cele mai importante premiere apărute în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Cap de afiş este noul Mercedes S-Klasse şi un BMW Seria4 transformat în maşină de poliţie.
Luni, 29 Iulie 2013 | Tuning

BMW X5 primeşte un kit de tuning excentric de la Lumma Design

Ai comandat noul X5 şi ai senzaţia că s-ar putea să fie prea comun? Nicio problemă, spun tunerii de la Lumma, care au pregătit un kit excentric pentru noul SUV din Munchen.
Duminica, 07 Iulie 2013 | Tuning

Novitec Torado - un Lamborghini Aventador dopat

Casa de tuning Novitec au ales un model special pentru un proiect ambițios: au modificat un Lamborghini Aventador și l-au rebotezat Novitec Torado.
Luni, 17 Iunie 2013 | Tuning

Dacia Duster primeşte un tuning îndrăzneţ din partea LZParts

Tunerii de la LZParts au pregătit un kit special pentru Dacia Duster. Se numeşte Admirable şi modifică mult aspectul exterior pentru a inspira agresivitate.
Sambata, 18 Mai 2013 | Tuning

Noul Lexus IS a fost modificat de specialiștii de la TRD

Noul Lexus IS este un automobil cu un look impresionant, dar asta nu i-a împiedicat pe specialiștii în tuning de la TRD să modifice deja acest model.
Duminica, 15 Iulie 2012 | Tuning

Lexus CT 200h, tunat de Wald International

A durat ceva, dar iată că japonezii de la casa de tuning Wald International s-au ocupat și de modelul compact premium Lexus CT 200h.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru