Ferrari 812 Competizione, tunat de Novitec: motor V12 de 854 de cai putere

de Tiberiu Safta
Miercuri, 23.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania germană de tuning Novitec a prezentat o versiune modificată și mai puternică a lui Ferrari 812 Competizione. Noile modificări aduc un motor mai puternic, de 854 de cai putere, dar și o suspensie nouă și mai multe opțiuni de personalizare.

Ferrari 812 Competizione este cel mai nou model care primește un pachet de tuning din partea germanilor de la Novitec. Pentru cei care nu sunt mulțumiți de cei 830 de cai putere oferiți de motorul V12 al modelului de performanță, noul pachet de tuning aduce mai multă putere, noi opțiuni de personalizare și o suspensie recalibrată.

La exterior, noul model modificat de Novitec aduce o vopsea cu o dungă centrală, precum și jante cu un design nou. Acestea din urmă pot fi vopsite în nu mai puțin de 70 de nuanțe diferite, iar dimensiunile diferă în funcție de alegerile făcute de clienți.

Cele mai importante modificări au fost efectuate, evident, sub capotă. Cu noul pachet, motorul V12 de 6.5 litri aspirat natural dezvoltă acum 854 de cai putere, un plus de 24 de cai față de un exemplar din fabrică. Novitec a reușit să mărească puterea motorului datorită unei evacuări noi din oțel inoxidabil, dar și datorită unor catalizatoare noi cu câte 100 de celule.

Alături de modificările aduse la motor, Novitec a recalibrat și suspensia modelului de performanță cu ajutorul unor arcuri noi. Garda la sol este acum mai joasă cu 25 de milimetri, iar partea din față va putea fi urcată cu 40 de milimetri prin apăsarea unui buton.

La final, Novitec mai oferă și opțiuni de personalizare în habitaclu cu tapițerie din piele, alcantara și ornamente din fibră de carbon.

via Novitec

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru