Noul BMW M4, tuning de la Manhart: 635 CP și suspensie îmbunătățită

de Tiberiu Safta
Vineri, 10.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Germanii de la Manhart au pregătit un pachet de tuning nou pentru BMW M4. Botezat MH4 600, noul pachet aduce un motor mai puternic, de 635 de cai putere, precum și alte îmbunătățiri precum o suspensie revizuită.

Compania de tuning Manhart tocmai a lansat pachetul MH4 600 pentru BMW M4. Față de un model standard, noul pachet aduce îmbunătățiri pe partea de motor și la suspensie, precum și câteva noutăți estetice.

Cea mai importantă modificare este sub capotă, acolo unde puterea motorului twin-turbo de 3.0 litri a crescut până la 635 de cai putere și 780 Nm. Mulțumită unei remapări software, noul BMW M4 tunat de Manhart poate atinge 200 de km/h în 10.5 secunde. De asemenea, evacuarea din oțel a fost reproiectată, iar tuner-ul oferă și o evacuare care imită aspectul fibrei de carbon. Modelul este disponibil chiar și fără catalizatoare.

Alături de un motor mai puternic, pachetul aduce și o suspensie revizuită, cu arcuri de la H&R sau chiar de la Manhart. Frânele din carbon ceramică rămân nemodificate.

La fel ca majoritatea mașinilor modificate de compania germană, avem la exterior și câteva elemente din fibră de carbon. Fiecare astfel de piesă este disponibilă individual sau toate împreună la pachet.

Bineînțeles, mașina este vopsită în negru, iar jantele de 20, respectiv de 21 de inch sunt finisate într-o culoare aurie în combinație cu bronz.

via Manhart

Comentarii (9)

  • V8 5 litri şi.... 200 de km/h în 10.5 secunde

    Lent, lent. Tesla îl mănâncă cu fulgi cu tot.

    Audi e-tron face în viaţa reală 10,45 secunde, nu aşa doar pe hârtie

    https://youtu.be/yhf9ThUWjIg
    2 18
  • Si totuși pentru unii Tesla nu exista, vor BMW.
    Da de Lucid nu mai spui nimic?… cam greu nu?, ca se pierd in ceață.
    Urmează Rivian si in cele din urma Tesla ;)
    7 2
  • Unii prefera BMW pt ca nu merg numai in linie dreapta intre 2 blocuri prin State
    7 1
  • In curand apare si in Romania:
    https://ziare.com/bmw/ceremonie-achizitionare-bmw-tigani-romi-romania-1788378
    Deocamdata ei se chinuie cu I7 :))
    Cu dedicatie si fara numarrrrrr.
    0 3
  • Așa ie Miki, dar V8-ul de 5 litri este de fapt un 6 în linie de 3 litri, în rest n-ai dreptate.
    4 2
  • Ti-am mai spus, gazul rusesc nu mai este de multă vreme ieftin, cel mai amuzant este faptul că prietenul Orban plătește cel mai scump gaz din Europa în momentul de față, credea ca dacă semnează noi contracte, nenea Vladimirovici îi va face reduceri, a ajuns gazul adus cu vapoarele mai ieftin, bun strateg Putin . Căderea Europei în genunchi se mai amână, poate iarna viitoare să mâncăm șobolani, așa cum spunea propaganda moscovita asta toamnă.
    4 3
  • Desigur, Austria tocmai a fost lăudată de Putin pentru relații " de bună înțelegere ". Cele două, Ungaria și Austria reprezintă două portavoci frumoase, cel puțin Orban are în fișa postului si ministru de externe al Kremlinului, așa e în democrație.
    4 1
  • Seriff
    @Vali uite bun exemplu, garoii aia salveaza planeta, sunt interesati de mediu, si-au luat seria 7 electrica, respect garoilor, au salvat mediul.
    0 0
  • Silvestru
    V6 3 L 200 k/h-10,05 s
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru