Noul Range Rover, modificat cu jante de peste 9000 de euro

de Tiberiu Safta
Miercuri, 28.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Britanicii de la Project Kahn au modificat un exemplar Range Rover din noua generație. Acesta este acum dotat cu accesorii vizuale noi pentru un design mai agresiv, dar și cu jante de 24 de inch care costă peste 9000 de euro.

Project Kahn este o firmă britanică de tuning specializată în modificarea modelelor Land Rover. De această dată, cel mai nou proiect este reprezentat de noua generație Range Rover, care a primit câteva modificări estetice excentrice.

Aici se observă mai multe elemente suplimentare vizuale, precum un spoiler față nou și un alt spoiler mai agresiv montat sub bara din spate. Însă, componentele care ies clar în evidență sunt chiar jantele. Pentru noul Range Rover, Project Kahn a pregătit o gamă largă de jante, cu dimensiuni cuprinse între 22 și 24 de inch.

Cele mai mari jante, botezate Type 33, sunt vopsite într-o nuanță de negru satinat cu finisaje tăiate cu diamant. Un asemenea set de jante costă 9278 de euro, în timp ce roțile mai mici, de 23 de inch te vor costa între 3900 de euro și 4175 de euro.

Un asemenea model modificat de Project Kahn va putea fi vopsit în două culori pentru un aspect two-tone sau doar într-o singură culoare. Capota și plafonul pot fi vopsite în negru satinat, în timp ce partea inferioară a caroseriei poate fi vopsită în culoarea dorită de client.

De asemenea, unele elemente precum spoilerul din față pot fi confecționate și din fibră de carbon.

Project Kahn nu a anunțat prețurile unui astfel de model modificat. În schimb, noul Range Rover pleacă de la 126.592 de euro în România.

via Carscoops

Comentarii (7)

  • Rage Lover
    Cocălăreală lamax by Afzal Kahn...
    11 0
  • petrush
    nu-i frumos ce e frumos .
    tre sa scrie si jurnalistii despre ceva ,ca sa manance o paine.
    6 1
  • Mircea Badea
    sapa mai bine prin namoale sau?
    5 1
  • Tichie de mărgăritar...

    Dacă tot poluează în draci, măcar cu jante de cocalar
    6 3
  • Concurenta intre cocalarii cu X5/X6 si astia cu Range rover.
    Sa vedem care pe care.
    Reuseste oare range sa fure coroana celor de la BMW?
    Unii si-au dat asa mult interesul sa duca BMW pe culmi asa inalte...
    3 1
  • Deja jantele de 24 inch fac invidioase camioanele care s-au oprit la 22 inch. Va urma marel salt stilistic la jante de tractor. Dacă se poate de ce nu ? Numai că la 24 inch înălțimea talonului este foarte mică iar orice petricică sau gropiță îți mușcă un pic din sănătate. O altă chestie fascinantă este prețul unui inch care face diferența între barosani și superbarosani. Practic de la 23 la 24 inch prețul setului de jante este mai mult decât dublu. Și ca să nu uit, Project Kahn într-un documentar s-a lăudat că a mărit autonomia unui Bentley Mulsanne punându-i GPL ceea ce a cam enervat pe taximetriști.
    3 0
  • Mircea Badea
    apropo, alea de iarna de tabla sunt incluse in pret? :) altfel nu ii vad bine la vanzari in romania..
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru