Cupra Formentor VZ5, tunat de Manhart: motorul dezvoltă 490 CP

de Alexandru Monenciu
Joi, 23.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania de tuning germană Manhart a dezvoltat un pachet de modificări pentru Cupra Formentor VZ5. Motorul de 2.5 litri dezvoltă acum 490 de cai putere.

Manhart este unul dintre cei mai cunoscuți tuneri din lume. Cel mai recent pachet de tuning al germanilor este destinat modelului Cupra Formentor VZ5.

Denumit Manhart CP 500, acesta include, înainte de toate, un modul MHtronic, care crește puterea motorului de 2.5 litri, cu cinci cilindri, de la 390 la 490 CP și 630 Nm. Sistemul de evacuare a fost și el modificat, pentru un sunet pe măsură.

Performanțele sunt necunoscute, dar un Cupra Formentor VZ5, standard, atinge 100 de km/h în 4.2 secunde și are o viteză maximă de 250 km/h.

Din pachetul propus de Manhart mai face parte o suspensie H&R, care îmbunătățește manevrabilitatea pe viraje și coboară garda la sol. Nu lipsesc jantele Concave One, cu diametrul de 20 de inch.

via Manhart

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru