Mercedes-AMG G63, tunat de Mansory: vopsea specială aurie și motor de 911 CP

de Tiberiu Safta
Marti, 02.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Germanii de la Mansory au pregătit un nou pachet de modificări pentru Mercedes-AMG G63. De data aceasta, pachetul aduce o nuanță aurie la exterior, alături de elemente vizuale noi, precum și un motor mai puternic, de 911 cai putere.

Mercedes-AMG G63 este, cu siguranță, una dintre mașinile preferate ale companiilor de tuning. Modelul de teren de performanță a primit, până acum, nenumărate astfel de pachete din partea unor tuneri importanți precum Brabus sau chiar Mansory.

Acum, cea din urmă companie tocmai a lansat un nou pachet de tuning pentru versiunea de performanță a lui Mercedes-Benz Clasa G. Noul pachet se numește Mansory P900 și aduce o serie de modificări estetice și tehnice foarte importante. Primul lucru care iese în evidență este vopseaua aurie. Pentru noul pachet vizual, Mansory s-a inspirat din cursele de rally-raid în deșert.

Nuanța specială Sand Desert Gloss se află în contrast cu unele elemente ale caroseriei vopsite în negru, precum capota cu o priză de aer mare, ansamblul proiectoarelor montat pe plafon, eleronul și treptele laterale. Jantele sunt desenate aproape în forma unor discuri, iar acestea au un diametru 24 de inch.

Aceeași temă vizuală se continuă și în habitaclul îmbrăcat în piele portocalie, ce conține și cusături contrastante albe în zonele scaunelor, bordului și chiar la covoare.

Evident, pachetul vizual nu este singura modificare adusă lui Mercedes-AMG G63.

Mansory a lucrat și sub capotă, astfel că motorul noului model dezvoltă acum 911 cai putere și un cuplu de 1200 de Nm. Prin comparație, modelul din fabrică oferă doar 585 de cai putere și 850 Nm.

Cu noile modificări aduse la motor, modelul de teren are nevoie de numai 3.5 secunde pentru a atinge 100 de km/h. Viteza maximă este limitată electronic la 250 de km/h.

Mansory nu a dezvăluit prețul noului pachet și nici nu se știe câte exemplare ale lui P900 vor fi construite.

via Mansory

Comentarii (5)

  • Un motor mai poluant...
    4 1
  • Banditos
    "...pentru cocalarul din tine!..."
    5 1
  • Un proverb vechi din vremea lui Burebista spune "Just because you can, doesn't mean you should"!
    Ce-i cu hidosenia asta? Cand vad astfel de tuninguri imi aduc aminte de anii 90 cand mai era cate-un posesor de Dacia 1310 care luase toate chiciurile de autocolante si stickere argintii ca sa-si impodobeasca utilajul. Si spoilerele alea ieftine, din plastic, care dupa 20 min de stat in soare se deformau singure. Ah, sa nu uit de geamurile "fumurii", adica folie ieftina prost montata, plina cu bule de aer. Cam asa arata si G-ul asta. Pfff...ce ridicol, dar vorba aia, nu te c**i in gustul omului.
    7 0
  • Primul Mansory care nu-mi place. Se pare ca se poate si asa ceva. E urat, e prea mult, e obscen.

    Sa le fie de bine alora cu bani de arunca pe geam.
    0 0
  • Gretosenia asta zici ca a iesit din trecutul intunecat al lui NFS underground, unde toate cocalarismele erau create
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru