Mercedes-Maybach Clasa S, tunat de Mansory: jante de 22 de inch și 720 CP

de Alexandru Monenciu
Vineri, 29.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania germană Mansory a lansat un pachet de tuning pentru Mercedes-Maybach Clasa S. Acesta include o serie de elemente din fibră de carbon, o evacuare nouă și ECU propriu.

Nemții de la Mansory sunt cunoscuți pentru proiectele lor extravagante de tuning. Acum, însă, aceștia au lansat un pachet destul de "cuminte" pentru Mercedes-Maybach Clasa S, cea mai luxoasă versiune a navei amiral de la Mercedes.

În primul rând, Mansory propune o serie de elemente exterioare din fibră de carbon, inclusiv praguri și un difuzor de aer. Cele două seturi de jante măsoară 22 de inch.

Tunerul nu a uitat de departamentul tehnic. Aici avem un sistem de evacuare nou, dar și un ECU propriu, denumit Performance PowerBox ECU. Cele două modificări cresc puterea versiunea S 580 la 600 CP și 820 Nm.

În ceea ce privește versiunea de top, Mercedes-Maybach S680, motorul V12 de sub capotă dezvoltă cu aceste îmbunătățiri 720 CP și 1.000 Nm cuplu.

Pentru interior, Mansory a pregătit o tapițerie nouă, din piele de cea mai bună calitate, ornamente din carbon, volan nou, preșuri și pedale din aluminiu.

via Mansory

Comentarii (2)

  • Îmi cer scuze dar nu mă pot abține să nu cârâi. Mașina este tare dar în curând se va ajunge la jante de tractor că 22 inch au și camioanele acum. La înălțimea asta a talonului orice groapă o dejantează, doar dacă mergi prin sufragerie scapi.
    Și nota 10 pentru că este bicoloră ca taxiurile din câteva țări.
    5 5
  • bravos
    o fi comandata pentru india.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru