Clasa S

Vineri, 23 Decembrie 2022 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă în service un singur exemplar Clasa S, din cauza bordului instalat necorespunzător

Constructorul german de automobile recheamă în service un singur exemplar Clasa S, fabricat în 2022, și comercializat pe piața din SUA. Din câte se pare, bordul a fost instalat necorespunzător.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediție limitată Mercedes-Maybach Clasa S Haute Voiture: doar 150 de exemplare

Mercedes-Benz a lansat o nouă ediție specială pentru Clasa S, numită Haute Voiture. Noul model care poartă sigla Maybach vine cu o vopsea specială, inspirată din lumea modei, iar mașina va fi construită în doar 150 de exemplare.
Vineri, 29 Iulie 2022 | Tuning

Mercedes-Maybach Clasa S, tunat de Mansory: jante de 22 de inch și 720 CP

Compania germană Mansory a lansat un pachet de tuning pentru Mercedes-Maybach Clasa S. Acesta include o serie de elemente din fibră de carbon, o evacuare nouă și ECU propriu.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Concepte

Conceptul Mercedes-Maybach Haute Voiture anunță cel mai extravagant Clasa S din istorie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre Mercedes-Maybach Haute Voiture. Momentan un concept, acesta anunță o ediție specială cu care vom face cunoștință în 2023.
Vineri, 06 Mai 2022 | Tehnologie

Mercedes EQS și Clasa S, oferite cu sistem de condus autonom de nivel 3. Costă 5000 de euro

Mercedes-Benz va oferi modelele EQS și Clasa S alături de sistemul Drive Pilot (condus autonom de nivel 3) în Germania, începând cu 17 mai. Această opțiune va costa 5.000 de euro.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Modele noi

Ediție specială Mercedes-Maybach S680 by Virgil Abloh. Producție limitată la 150 de exemplare

Mercedes-Benz a lansat o ediție specială a modelului de lux Clasa S, numită S680 by Virgil Abloh. Mașina poartă numele regretatului designer, care a ales culorile pentru noua ediție specială și a colaborat în mai multe proiecte cu constructorul german. Noul model va fi produs în doar 150 de exemplare.
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Siguranta

Recall pentru Mercedes-Benz Clasa S și EQS: pe ecranul central puteai urmări materiale video în timpul condusului

Modelele de lux Clasa S și EQS au primit o actualizare software pentru sistemul MBUX. Aceasta face subiectul unui recall oficial. Motivul? Anterior, era posibilă accesarea funcției video în timpul condusului.
Miercuri, 17 Noiembrie 2021 | Modele noi

PREMIERĂ: Mercedes-Benz Clasa S Plug-in Hybrid, de-acum și cu tracțiune integrală

Versiunea Plug-in Hybrid a navei amiral Mercedes-Benz Clasa S va fi oferită, în premieră, și cu tracțiune integrală. În Germania, acest model pornește de la 132.125 de euro.
Vineri, 08 Octombrie 2021 | Industrie

Mercedes-Benz extinde serviciul de personalizare Manufaktur și la limuzina Clasa S

Serviciul de personalizare Manufaktur (fostul Designo) a fost extins și la alte modele Mercedes-Benz. Lista include, pe lângă G-Class, Clasa S, CLS și AMG-GT 4 Door Coupe. Pe viitor, acesta va cuprinde și mai multe modele din portofoliul germanilor.
Miercuri, 29 Septembrie 2021 | Modele noi

Centenar Maybach sărbătorit cu ediții speciale pentru Clasa S și GLS. Producție limitată la 100 de exemplare

Maybach a decis să marcheze "un secol de lux" cu o ediție specială pentru modelele Mercedes-Maybach Clasa S și GLS. Vor fi asamblate 100 de exemplare din fiecare.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu Mercedes-Maybach Clasa S: prezentarea oficială va avea loc în 19 noiembrie

Daimler a publicat un teaser cu portiera din spate a lui Mercedes-Maybach Clasa S. Versiunea de lux va fi prezentată în 19 noiembrie și va avea un motor V12 de 6.0 litri, despre care se vehiculează că generează 630 de cai putere.
Duminica, 13 Septembrie 2020 | Economic

Mercedes: “Noul Clasa S va avea vânzări în creștere față de generația precedentă, iar marja de profit ar putea să crească”

Noul Mercedes Clasa S va avea vânzări mai mari decât generația anterioară, în timp ce marja de profit ar urma să fie similară sau chiar mai mare, potrivit estimărilor făcute de conducerea constructorului german.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Maybach Clasa S va fi lansat în luna noiembrie: motor V12 de 6.0 litri și tracțiune integrală

Noul Mercedes-Maybach Clasa S va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou din China, eveniment care își deschide porțile în luna noiembrie. Ulterior, nemții vor lansa și versiuni de performanță semnate de divizia AMG.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S: până la 5 ecrane în interior, versiune plug-in hybrid cu autonomie de 100 de kilometri și noi sisteme de siguranță

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S oferă modificări estetice minore, însă compensează cu până la 5 ecrane la interior, motoare de până la 435 CP, o versiune plug-in hybrid cu autonomie de 100 de kilometri și numeroase tehnologii moderne.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Încă un teaser pentru noua generație Mercedes-Benz Clasa S: prezentarea oficială are loc în 2 septembrie

Mercedes-Benz a publicat un ultim teaser pentru noua generație Clasa S, care include imagini cu designul exterior, tapițeria scaunelor și ecranele disponibile la interior. Modelul va fi prezentat în 2 septembrie.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Schiță oficială cu noua generație Mercedes-Benz Clasa S: premieră mondială în 2 septembrie

Mercedes-Benz a publicat o schiță oficială cu noua generație Clasa S și se pregătește de premiera mondială care va avea loc în data de 2 septembrie pe noua platformă Meet Mercedes Digital.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Detalii despre interiorul noii generații Mercedes-Benz Clasa S: sistemul de iluminare va oferi avertizări la activarea unor sisteme de asistență

Sistemul de iluminare al noii generații Mercedes-Benz Clasa S va avea 250 de LED-uri care vor oferi avertizări luminoase la activarea unor sisteme de asistență.
Luni, 10 August 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-AMG S63 ar putea avea sistem plug-in hybrid de propulsie: modelul german ar urma să dezvolte aproximativ 800 CP

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va avea și versiune de performanță AMG S63. Conform surselor, modelul va fi echipat cu un sistem plug-in hybrid de propulsie capabil să ofere aproximativ 800 CP.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini camuflate cu noua generație Mercedes-Benz Clasa S: modelul va avea suspensie activă, direcție integrală și numeroase sisteme de asistență

Mercedes-Benz a publicat o serie de imagini cu noua generație Clasa S din timpul unor teste de siguranță și a dezvăluit că modelul va primi suspensie activă, direcție integrală, airbag-uri noi și numeroase sisteme de asistență.
Luni, 27 Iulie 2020 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi primul model cu airbag-uri care vor proteja pasagerii din spate în cazul accidentelor frontale

Mercedes-Benz a anunțat că noua generație Clasa S va fi primul model echipat cu airbag-uri care vor avea rolul de a proteja pasagerii din spate în cazul unor accidente frontale.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, S-Klasse, clasa S, Mercedes-Benz S-Klasse, Adenaur Mercedes, der grosse mercedes, Mercedes lux
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru