Conceptul Mercedes-Maybach Haute Voiture anunță cel mai extravagant Clasa S din istorie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 18.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre Mercedes-Maybach Haute Voiture. Momentan un concept, acesta anunță o ediție specială cu care vom face cunoștință în 2023.

Limuzinele Mercedes-Benz Clasa S care poartă celebra emblemă Maybach sunt unele dintre cele mai luxoase din lume. Însă artizanii Mercedes-Maybach sunt în stare de mult mai mult, tocmai de aceea prezintă acum conceptul Haute Voiture.

Mai bine zis momentan un "concept", pentru că acesta anunț de fapt o ediție specială pe care nemții o vor prezenta la începutul anului viitor.

Pentru exterior, Mercedes-Maybach a pregătit o temă bicoloră. În ceea ce privește interiorul, regăsim aici stofă "boucle" în diverse nuanțe, accente Rose Gold, piele Nappa albă, pahare de șampanie din metal și chiar blană artificială de culoare albă.

Împreună cu mașina, Mercedes-Maybach a creat și o linie de bagaje și accesorii în aceeași temă.

Așa cum spuneam, conceptul Haute Voiture va da naștere unei ediții speciale care va fi prezentată la începutul anului 2023.

via Mercedes-Maybach

Comentarii (2)

  • Bordul la EQS mi se pare mai frumos, dar mă fascinează stofa boucle (care sper că e sintetică ca să fie "bio" dar și plăcută la atingere), blana de urs polar (împușcat în Rusia probabil deci ecologiștii pot sta liniștiți) și țintele de la tapițeria tunelului. Sper că pentru pretențioși stofa boucle șă poată fi înlocuită cu fâș.
    2 2
  • L-au distrus… cum așa ceva?
    Am văzut pe viu in urma cu vreo 5 ani un Maybach si am fost plăcut impresionat. Din păcate din ce se vede la interior este oricum dar numai elegant nu… păcat!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru