Clasa S

Joi, 16 Iulie 2020 | Modele noi

Detalii despre noua generație Mercedes-Benz Clasa S: modelul va avea modificări minore de design

Noua generație Meredes-Benz Clasa S va beneficia de modificări minore la designul exterior, în special la nivelul farurilor, stopurilor și grilei, potrivit unor imagini surprinse în timpul testelor.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul viitorului Mercedes-Benz Clasa S: vârful de gamă va putea fi comandat cu 5 ecrane și va avea instrumentar de bord 3D

Mercedes-Benz a publicat primele fotografii cu interiorul viitorului Clasa S. Nemții au pus accent pe noul sistem de infotainment MBUX care promite o serie de îmbunătățiri. În plus, Clasa S va integra un instrumentar de bord 3D și un sistem Head-up Display cu realitate augmentată.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Informații despre noua generație Mercedes-Benz Clasa S: versiune plug-in hybrid cu autonomie electrică de circa 100 de kilometri și Head-up Display cu realitate augmentată

Mercedes-Benz a publicat un scurt clip dedicat noii generații Clasa S. Nemții anunță că viitorul vârf de gamă va fi disponibil într-o variantă plug-in hybrid cu autonomie electrică de circa 100 de kilometri. Prezentarea noului Clasa S va avea loc în luna septembrie.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu noua versiune a sistemului de infotainment MBUX de la Mercedes-Benz pentru Clasa S: prezentarea oficială va avea loc în 8 iulie

Mercedes-Benz a publicat o imagine cu noua versiune a sistemului de infotainment MBUX, care va debuta pe noua generație Clasa S. Prezentarea oficială a noului MBUX este programată pentru 8 iulie.
Joi, 18 Iunie 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentat în luna septembrie: motorul V12 va fi păstrat în gamă

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în prima parte a lunii septembrie, conform declarațiilor făcute de Jürgen Weissinger, directorul departamentului de dezvoltare. Modelul va folosi o platformă nouă și va avea și versiune electrică.
Marti, 26 Mai 2020 | Modele noi

Prima imagine cu viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S: modelul va fi lansat în a doua parte a anului. Versiunea electrică EQS sosește în 2021

Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu viitoarea generație Clasa S. Vârful de gamă pregătit de constructorul german va fi prezentat în a doua parte a anului și va miza atât pe modificări de ordin estetic, cât și pe îmbunătățiri la interior. În 2021, nemții vor lansa și versiunea electrică EQS.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S: vârful de gamă al constructorului german va fi prezentat în acest an

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în acest an, iar producătorul german promite atât modificări estetice, cât și îmbunătățiri pentru interior. Totodată, gama de motorizări va include și versiuni cu sisteme hibrid de propulsie.
Miercuri, 12 Februarie 2020 | Modele noi

Oficial: Noua generație Clasa S și SUV-ul electric EQA vor fi prezentate în acest an

Anul acesta, Mercedes-Benz va introduce o nouă generație Clasa S. De asemenea, producătorul german a confirmat și prezentarea SUV-ului electric EQA, model care va avea la bază platforma actualei generații GLA.
Luni, 03 Februarie 2020 | Industrie

Mercedes pregătește peste 30 de lansări până în 2022: modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, dar și hibrizi AMG

Mercedes pregătește peste 30 de lansări (modele noi și update-uri pentru modelele actuale) până în 2022, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Pe listă se află 5 modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, hibrizi AMG, dar și o versiune de producție pentru hypercarul Project One.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Industrie

Aniversare pentru actuala generație Mercedes-Benz Clasa S: 500.000 de unități produse începând cu 2013

Mercedes-Benz are motive de sărbătoare: actuala generație Clasa S a ajuns la 500.000 de unități produse din 2013 și până astăzi. Noua generație Clasa S va fi prezentată în cursul anului viitor și va primi, printre altele, un sistem de conducere semi-autonomă de Nivel 3.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Intern

Noua generație de hibrizi plug-in Mercedes-Benz este disponibilă și în România: Clasa E 300de pleacă de la 60.300 de euro, iar Clasa S 560e pornește de la 125.400 de euro

Noul Mercedes-Benz E300de poate fi comandat și pe piața din România. Sedanul echipat cu un sistem hibrid plug-in diesel-electric are un preț de pornire de 60.310 euro. De asemenea, nemții vin și cu prețul pentru varianta S560e. Hibridul plug-in benzină-electric este disponibil doar în varianta cu ampatament mărit, iar prețul de pornire este de 125.426 de euro.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Reportaj

O nouă șansă pentru tehnologia diesel? Prim contact cu hibrizii plug-in diesel-electric care își fac loc în gama Mercedes-Benz Clasa C și Clasa E

O scurtă călătorie până la Stuttgart ne-a făcut cunoștință cu cele mai noi versiuni hibride plug-in de pe Clasa C, Clasa E și Clasa S. Bonus: am testat primul hibrid electric-hidrogen din lume, experimentul GLC F-Cell.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Modele noi

Noua generație Mercedes Clasa S va avea tehnologii autonome de nivel 3: "Vor fi disponibile opțional"

Mercedes și-a stabilit ca obiectiv să introducă tehnologii autonome de nivel 3 pe viitoarea generație Clasa S, iar acestea vor fi disponibile opțional.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz lansează versiunea plug-in hybrid S560e: 476 CP și autonomie electrică de până la 50 de kilometri

Mercedes-Benz Clasa S este disponibil în noua versiune plug-in hybrid S560e. Modelul producătorului german oferă 476 CP și 700 Nm, iar autonomia în modul electric ajunge până la 50 de kilometri.
Duminica, 08 Iulie 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va integra sisteme autonome de nivel 3: modelul va fi prezentat în 2019

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S a fost surprinsă în timpul testelor. Modelul producătorului german va fi prezentat în 2019 și va beneficia de sisteme autonome de nivel 3.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Masini autonome

Mercedes Clasa S cu sisteme autonome de nivel 3 vine în 2020: "Va costa la fel de mult ca alte opționale"

Mercedes va lansa în 2020 un pachet de sisteme autonome de nivel 3, iar Clasa S va fi primul model al mărcii care îl va utiliza. Prețul este încă incert, dar va fi la nivelul altor opționale disponibile pe Clasa S.
Joi, 27 Iulie 2017 | Intern

Mercedes-Benz Clasa S facelift are prețuri pentru piața din România: nava-amiral pleacă de la 96.000 de euro

Mercedes-Benz a publicat lista de prețuri pentru Clasa S facelift. În România, cea mai accesibilă versiune poartă indicativul S 350 d și pleacă de la 96.331 de euro.
Joi, 06 Aprilie 2017 | Tehnologie

Mercedes Clasa S, cu un pas mai aproape să devină autonom: modelul ajustează singur viteza inclusiv în viraje și intersecții

Mercedes Clasa S va primi noi funcții autonome, iar cele mai importante vizează ajustarea automată a vitezei inclusiv în viraje și intersecții și păstrarea unei distanțe mai sigure față de celelalte mașini din trafic.
Joi, 22 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Limuzina-buncăr: Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard rezistă la gloanțe și explozii

Nu trăim vremuri tocmai propice pentru ca marii lideri de stat să circule relaxați în decapotabile. Mercedes știe asta și a blindat cea mai luxoasă versiune a limuzinei sale prin excelență. A ieșit un seif pe roți care-și protejează pasagerii în caz de atacuri armate sau explozii.
Luni, 21 Martie 2016 | Modele noi

Când Seria 7 nu ajunge: BMW vrea o limuzină în zona de preț dintre Seria 7 și gama Rolls-Royce

După ce Mercedes a "inventat" versiuni de lux Maybach ale actualului Clasa S și le vinde cu succes pe piețele care cer așa ceva, BMW contraatacă și plănuiește un model superior actualului Seria 7.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, S-Klasse, clasa S, Mercedes-Benz S-Klasse, Adenaur Mercedes, der grosse mercedes, Mercedes lux
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru