Prima imagine cu noua versiune a sistemului de infotainment MBUX de la Mercedes-Benz pentru Clasa S: prezentarea oficială va avea loc în 8 iulie

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes-Benz
Luni, 06.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat o imagine cu noua versiune a sistemului de infotainment MBUX, care va debuta pe noua generație Clasa S. Prezentarea oficială a noului MBUX este programată pentru 8 iulie.

Mercedes-Benz continuă campania de promovare pentru noua generație Clasa S, care va fi prezentată oficial în cursul lunii septembrie.

Până atunci, constructorul german ne ademenește cu o primă imagine cu nouă versiune a sistemului de infotainment MBUX. Germanii nu au menționat dimensiunea ecranului, însă imaginea prezentată sugerează o formă aproximativ pătrată și o mărime generoasă.

Ecranul touch va prelua cele mai multe funcții, inclusiv cele pentru sistemul de climatizare, așa cum sugerează și opțiunea "Climate Menu" prezentă în partea de jos a ecranului, la baza aplicației de navigație.

Mercedes-Benz a confirmat că va prezenta toate detaliile despre noua interfață a sistemului de infotainment în care unui eveniment care va fi transmis în direct pe internet miercuri, 8 iulie, cu începere de la ora 12:30 (ora României).

Cunoscută sub numele de cod W223, noua generație Clasa S va fi prezentată publicului abia în luna septembrie. Pentru moment, detaliile despre noutățile pregătite pentru Clasa S sunt relativ puține și se bazează pe o imagine cu partea frontală publicată în luna mai, aceeași care apare și în cadrul imaginii de acum cu noul sistem de infotainment.

Astfel, grila va suferi o serie de modificări, în timp ce alte noutăți de design sunt pregătite pentru faruri și spoiler.

Gama de motorizări va trece de asemenea printr-o serie de schimbări, iar Clasa S va primi în 2021 și o versiune electrică comercializată sub numele EQS.

Via Motor1

Comentarii (2)

  • netam-nissan
    nu se vinde si separat? ca e fain infotrainementu asta si de toata masina nu am bani.
    oricum fara mufa usb xyz sau ecrane panaramice nici nu conteaza restu masinii la ce cozi te tarai cu ele.
    nu in scumpa noastra capitala da si la grecotei ca e o prioritate nationala vad la stiri cu interviuri pe manele behaind din gipane.
    10 0
  • Mare branza ,cred ca daca iau niste baieti destepti care lucreaza la sistemele de operare cu sursa deschisa si gratuita,cum sunt cei de la Linux Mint,Manjaro,Ubuntu...cred ca-mi fac baietii un sitem de operare perfect in maximum o luna si sa mearga si vis interfata pe tabletele lor. Cu ce-au ajuns constructorii auto sa se laude in avans,ca imi trec totul de pe buton pe o tableta amarata.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru