MBUX

Luni, 04 Septembrie 2023 | Tehnologie

Mercedes-Benz actualizează sistemul multimedia MBUX cu Dolby Atmos și asistent vocal îmbunătățit

Mercedes-Benz a lansat o actualizare majoră pentru sistemul multimedia MBUX. Noua actualizare aduce acum compatibilitate cu sistemul audio Dolby Atmos, precum și un asistent vocal îmbunătățit.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Tehnologie

Mercedes-Benz Clasa C și Clasa S primesc un sistem multimedia nou

Mercedes-Benz a lansat o actualizare majoră a sistemului multimedia MBUX pentru modelele Clasa C și Clasa S. Cele două modele primesc acum o interfață grafică nouă și mai multe funcții bazate pe inteligența artificială.
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Siguranta

Recall pentru Mercedes-Benz Clasa S și EQS: pe ecranul central puteai urmări materiale video în timpul condusului

Modelele de lux Clasa S și EQS au primit o actualizare software pentru sistemul MBUX. Aceasta face subiectul unui recall oficial. Motivul? Anterior, era posibilă accesarea funcției video în timpul condusului.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul viitorului Mercedes-Benz Clasa S: vârful de gamă va putea fi comandat cu 5 ecrane și va avea instrumentar de bord 3D

Mercedes-Benz a publicat primele fotografii cu interiorul viitorului Clasa S. Nemții au pus accent pe noul sistem de infotainment MBUX care promite o serie de îmbunătățiri. În plus, Clasa S va integra un instrumentar de bord 3D și un sistem Head-up Display cu realitate augmentată.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu noua versiune a sistemului de infotainment MBUX de la Mercedes-Benz pentru Clasa S: prezentarea oficială va avea loc în 8 iulie

Mercedes-Benz a publicat o imagine cu noua versiune a sistemului de infotainment MBUX, care va debuta pe noua generație Clasa S. Prezentarea oficială a noului MBUX este programată pentru 8 iulie.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, clasa S, Mercedes Clasa S, Mercedes-Benz Clasa S, MBUX
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru