Mercedes-Benz actualizează sistemul multimedia MBUX cu Dolby Atmos și asistent vocal îmbunătățit

de Tiberiu Safta
Luni, 04.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a lansat o actualizare majoră pentru sistemul multimedia MBUX. Noua actualizare aduce acum compatibilitate cu sistemul audio Dolby Atmos, precum și un asistent vocal îmbunătățit.

Constructorul german a anunțat o actualizare importantă pentru sistemul multimedia MBUX, prezentă la majoritatea modelelor din gama actuală a mărcii. Actualizarea va fi disponibilă la nivel mondial pentru circa 700.000 de mașini, iar clienții vor primi o notificare de actualizare prin programul Update Wizard al sistemului. Alternativ, aceștia pot primi notificarea și prin aplicația de smartphone Mercedes me.

Noutatea majoră adusă de această actualizare este compatibilitatea cu sistemul audio avansat Dolby Atmos. De asemenea, asistentul vocal primește câteva îmbunătățiri importante. De acum, șoferii vor putea stoca mai ușor în memoria asistentului canalele radio preferate, știrile zilei și muzica preferată.

Alte noutăți includ personalizarea imaginii de fundal a ecranului pasagerului din față pentru modelele EQS și EQE, dar și personalizarea conținutului audio dinamic. Astfel, pasagerii nu vor mai avea nevoie de căști pentru a reda conținutul audio pe aceste ecrane.

La final, modelele echipate cu vechea generație MBUX2 primesc acum acces la serviciul Place Details al celor de la Google.

Prin această aplicație sunt redate informații despre mai mult de 200 de milioane de locuri la nivel mondial, cu orare de lucru, fotografii, note și recenzii.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru