Mercedes-Benz

Luni, 22 Iulie | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz anunță un parteneriat cu Starbucks pentru amplasarea de stații de încărcare rapide

Mercedes-Benz a stabilit oficial un parteneriat cu Starbucks pentru amplasarea de stații de încărcare rapide. Astfel de stații vor fi prezente în mai multe magazine Starbucks din Statele Unite.
Marti, 11 Iunie | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Mercedes-Benz GLE Coupe facelift

Au apărut primele imagini spion cu o nouă versiune actualizată pentru Mercedes-Benz GLE Coupe. Printre schimbările care vor fi aduse de noul model se numără și o parte frontală revizuită.
Marti, 11 Iunie | General

(P) 4 caracteristici esențiale pe care trebuie să le verifici dacă vrei să cumperi un SUV rulat

Dacă vrei să conduci un autoturism performant, să ai confort și spațiu dar și să te orientezi către un autoturism rulat cumpărarea unui SUV este o alegere inspirată.
Joi, 30 Mai | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Mercedes-Benz Clasa S facelift: grilă frontală mai mare

Au apărut primele imagini spion cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S facelift. Noul model primește o parte frontală revizuită, cu o grilă mai mare, iar lansarea ar urma să aibă loc în 2025.
Luni, 27 Mai | Siguranta

Cele mai rechemate mărci auto din Europa în 2023: Mercedes-Benz, pe primul loc

Un nou clasament realizat de o platformă online relevă care au fost cele mai rechemate mărci auto în Europa, în 2023. Conform clasamentului, Mercedes-Benz a avut cele mai multe rechemări pe Bătrânul Continent anul trecut.
Joi, 23 Mai | Concepte

Noul concept Mercedes-AMG PureSpeed: sistem de protecție Halo preluat din Formula 1

Mercedes-AMG a dezvăluit oficial noul concept AMG PureSpeed. Acesta este un viitor model de serie care va fi disponibil în serie limitată și care este inspirat de Formula 1, în special datorită integrării sistemului de protecție Halo în caroserie.
Vineri, 17 Mai | Modele noi

Aston Martin Project Rambo, viitor rival pentru Mercedes-Benz Clasa G

Conform informațiilor apărute în presă, Aston Martin pregătește un viitor model de teren care să rivalizeze cu Mercedes-Benz Clasa G și cu Land Rover Defender. Viitorul model, cunoscut intern ca Project Rambo, este evaluat în prezent de către marca britanică.
Joi, 16 Mai | General

(P) Top 6 caracteristici de siguranță pentru un SUV compact de oraș

Dacă în trecut SUV-urile erau privite ca autoturisme destinate exclusiv drumurilor greoaie de off road sau pentru condiții de vreme nefavorabilă, astăzi ele au căpătat din ce în ce mai multă notorietate și le vedem tot mai des pe străzile urbane.
Miercuri, 15 Mai | Industrie

Mercedes-Benz oprește dezvoltarea platformei electrice MB.EA-Large

Din cauza cererii în scădere pentru modele electrice, producătorul german oprește dezvoltarea noii platforme electrice.
Luni, 13 Mai | Modele noi

Noutăți pentru Mercedes-Benz Clasa C și GLC: cel mai nou sistem MBUX

Constructorul german de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelele Clasa C și GLC. Lista include cea mai nouă versiune a sistemului multimedia MBUX, dar și culori exterioare noi.
Luni, 13 Mai | Modele noi

Mercedes-AMG CLE 63: motorul cu 4 cilindri va fi înlocuit de un V8

Mai mulți oficiali Mercedes-Benz au confirmat că motorul hibrid cu 4 cilindri nu va mai fi prezent la viitorul AMG CLE 63. Noul model va primi acum un motor V8 de 585 de cai putere.
Marti, 07 Mai | Industrie

Fiabilitate germană: 80% din toate exemplarele Mercedes-Benz Clasa G sunt încă pe șosele

Potrivit reprezentanților Mercedes-Benz, 80% dintre toate exemplarele Mercedes-Benz Clasa G produse vreodată se află încă în exploatare. Acest model a fost prezentat, pentru prima oară, în 1979.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Mai | Modele noi

Noul Mercedes-AMG CLE 53 Cabriolet: motor cu 6 cilindri în linie de 450 CP

Mercedes-AMG a lansat oficial noul CLE 53 Cabriolet, versiunea de performanță a variantei decapotabile a Clasei CLE. Noul model primește un motor cu 6 cilindri în linie care dezvoltă 450 de cai putere, precum și noutăți vizuale specifice versiunii de performanță.
Joi, 02 Mai | Tehnologie

Continental: tehnologii dezvoltate de ingineri români pentru Mercedes-Benz Clasa E

Noua generație Mercedes-Benz Clasa E primește o serie de tehnologii avansate din partea Continental. Cele mai multe dintre acestea au fost dezvoltate și cu ajutorul unor specialiști și ingineri din România.
Miercuri, 24 Aprilie | Modele noi

PREMIERĂ: Acesta este noul Mercedes-Benz Clasa G electric

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noua versiune electrică a Clasei G. Noul model, botezat G580 with EQ Technology, primește 4 motoare electrice și o serie de noutăți tehnice exclusive.
Marti, 16 Aprilie | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz renunță la testele cu mașini electrice cu motoare pe post de range extender

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-Benz ar fi abandonat testele cu mașini electrice cu motoare termice pe post de range extender. Un oficial al mărcii spune că producătorul german se va concentra asupra unor propulsoare electrice noi mai simple și care implică mai puține costuri.
Vineri, 12 Aprilie | Economic

Vânzări segment premium: BMW în fața Mercedes-Benz după primele 3 luni din 2024

Potrivit celor mai recente cifre de vânzări, BMW a încheiat primul trimestru din 2024 în fața rivalilor de la Mercedes-Benz. Până în acest moment, Audi nu a dezvăluit cifrele de vânzări din Q1.
Vineri, 12 Aprilie | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG pregătește un viitor SUV de performanță electric de 1000 de cai putere

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-AMG lucrează la un viitor SUV de performanță electric. Noul model va fi un rival pentru BMW XM și va avea peste 1000 de cai putere. Lansarea ar urma să aibă loc în 2026.
Joi, 11 Aprilie | Modele noi

Noul Mercedes-Benz EQS facelift: grilă nouă și autonomie mai mare cu 82 de kilometri

Mercedes-Benz a prezentat oficial un facelift pentru modelul său electric de lux EQS. Noul model primește un design revizuit al părții frontale, precum și o baterie mai mare. Autonomia noului EQS facelift este acum mai mare cu 82 de kilometri.
Marti, 09 Aprilie | Modele noi

Mercedes-Benz confirmă data lansării viitorului Clasa G electric

Mercedes-Benz a confirmat oficial data lansării versiunii electrice a Clasei G. Totodată, aflăm și numele viitorului model cu zero emisii. Astfel, viitorul Mercedes-Benz Clasa G electric va fi botezat G580.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru