Mercedes-Benz

Marti, 26 Septembrie | Modele noi

Adio V6 și V8. Noul Mercedes-AMG GLC Coupe 43 și 63 debutează cu motor cu 4 cilindri

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile versiuni de performanță Mercedes-AMG GLC 43 și 63. Ambele vor fi echipate cu un motor cu 4 cilindri.
Luni, 18 Septembrie | Industrie

Ecourile Dieselgate: Mercedes-Benz, acuzat că a folosit dispozitive de păcălire a emisiilor pe Clasa E

Mercedes-Benz a intrat sub lupa autorităților din Germania pentru că ar fi folosit dispozitive de păcălire a emisiilor pe un motor diesel celebru: V6 de 3.0 litri.
Joi, 14 Septembrie | Intern

Prețuri Mercedes-Benz CLE Coupe în România: start de la 58.600 euro

Noul Mercedes-Benz CLE Coupe, modelul care înlocuiește Clasa C Coupe și Clasa E Coupe, poate fi comandat în România. Pentru moment sunt disponibile 3 motorizări, iar prețurile încep de la 58.610 euro.
Luni, 11 Septembrie | Intern

Prețuri Mercedes-AMG GLC 63 S în România: hibridul pornește de la 127.200 de euro

Versiunea de performanță Mercedes-AMG GLC 63 S E Performance poate fi comandată în România. SUV-ul plug-in hybrid pornește de la 127.190 de euro cu TVA inclus.
Joi, 07 Septembrie | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-Benz Clasa G electric "va debuta în câteva luni"

Potrivit celor mai recente informații, obținute din cadrul Salonului de Mobilitate de la Munchen, debutul viitorului Mercedes-Benz Clasa G electric este programat pentru începutul anului 2024.
Luni, 04 Septembrie | Tehnologie

Mercedes-Benz actualizează sistemul multimedia MBUX cu Dolby Atmos și asistent vocal îmbunătățit

Mercedes-Benz a lansat o actualizare majoră pentru sistemul multimedia MBUX. Noua actualizare aduce acum compatibilitate cu sistemul audio Dolby Atmos, precum și un asistent vocal îmbunătățit.
Luni, 04 Septembrie | Modele noi

Mercedes-Benz prezintă noul Clasa E All-Terrain: versiune plug-in hybrid cu 102 km autonomie electrică

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Clasa E All-Terrain. Rivalul lui Audi A6 All-Road promite o gardă la sol cu 46 mm mai mare decât a lui Clasa E break.
Luni, 04 Septembrie | Concepte

OFICIAL: Conceptul din care se va naște viitorul Mercedes-Benz CLA electric

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial conceptul Concept CLA-Class, care anunță o viitoare versiune electrică a modelului de serie cu același nume. Noul concept aduce o arhitectură complet nouă și promite o autonomie de 750 de kilometri.
Luni, 28 August | Modele noi

Noul Mercedes-Benz Clasa V Marco Polo facelift: pachet AMG Line și comenzi noi pentru funcțiile de camping

Mercedes-Benz a prezentat oficial noul Clasa V Marco Polo facelift, versiunea campervan a monovolumului german. Noua versiune actualizată aduce, printre altele, un pachet vizual AMG Line, precum și comenzi noi pentru funcțiile de camping ale modelului.
Luni, 28 August | Intern

Prețuri noul Mercedes-Benz Clasa E în România: start de la 62.600 de euro

Noua generație Mercedes-Benz Clasa E este disponibilă acum în România. Berlina premium din clasa executive pornește de la 62.600 de euro în țara noastră.
Joi, 24 August | Modele noi

Facelift-uri pentru Mercedes EQA și EQB: grile noi și mai multă autonomie

Mercedes-Benz a lansat o serie de actualizări pentru modelele electrice EQA și EQB. Noile modele primesc acum grile cu un design revizuit, sisteme multimedia îmbunătățite și autonomie mai mare.
Sambata, 19 August | Modele noi

OFICIAL: A doua generație Mercedes-AMG GT Coupe

În urmă cu o lună, am văzut pe viu noua generație Mercedes-AMG GT Coupe. Acum, că e oficial, putem să vă detaliem cum arată ea în realitate. De asemenea, regăsiți și toate detaliile despre motor și accelerație.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 August | Modele noi

Ediție specială nouă pentru Mercedes-AMG SL: vopsea specială și mai mult crom

Mercedes-Benz a lansat o nouă ediție specială pentru modelul său decapotabil AMG SL. Noua ediție aduce o vopsea specială portocalie, inspirată de apusul soarelui, precum și mai multe ornamente decorative din crom.
Luni, 14 August | Economic

Nemții nu s-au înghesuit să comande noul Mercedes-AMG C63 cu 4 cilindri: vânzări aproape 0

Potrivit presei germane, clienții din această țară parcă fug de noul Mercedes-AMG C63 S E Performance, echipat cu motor cu 4 cilindri. Unii dealeri susțin că vânzările sunt aproape de 0.
Luni, 14 August | General

Speranțe deșarte: Mercedes-Benz nu va readuce motorul V8 pentru modelele AMG C63 și E63

Potrivit unor informații noi, Mercedes-Benz nu va readuce, până la urmă, motorul V8 pentru modelele de performanță AMG C63 și E63. Anterior, au apărut zvonuri că producătorul german va readuce acest motor pentru cele două modele.
Vineri, 11 August | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Mercedes-AMG GT va fi dezvăluită în 17 august

Mercedes-AMG a confirmat oficial data lansării noii generații AMG GT. Noul model va fi dezvăluit publicului în 17 august, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.
Joi, 27 Iulie | Modele noi

Noul Mercedes-Benz Clasa V facelift: design frontal nou și mai mult lux

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noul facelift pentru modelul său utilitar Clasa V. Noul model primește un design nou al părții frontale, cu emblema Mercedes-Benz pe capotă, precum și mai mult lux la interior și în ceea ce privește lista de dotări.
Marti, 25 Iulie | Concepte

Imagini cu un nou concept Mercedes-Benz. Anunță un model compact electric

Constructorul german de automobile a publicat o imagine teaser cu un nou concept care urmează să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Acesta anunță un viitor model compact, care va avea și versiune electrică.
Marti, 18 Iulie | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GLC: motoare de 2.0 litri hibride, cu până la 680 CP

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Mercedes-AMG GLC. SUV-ul va fi disponibil în două versiuni, ambele având la bază un motor de 2.0 litri hibrid.
Luni, 10 Iulie | Siguranta

Mercedes-Benz: Funcție de schimbare automată a benzii, în Europa

Constructorul german de automobile anunță că va introduce o funcție de schimbare automată a benzii de rulare pe modelele comercializate în Europa.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru