Mercedes-Benz

Marti, 16 Aprilie | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz renunță la testele cu mașini electrice cu motoare pe post de range extender

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-Benz ar fi abandonat testele cu mașini electrice cu motoare termice pe post de range extender. Un oficial al mărcii spune că producătorul german se va concentra asupra unor propulsoare electrice noi mai simple și care implică mai puține costuri.
Vineri, 12 Aprilie | Economic

Vânzări segment premium: BMW în fața Mercedes-Benz după primele 3 luni din 2024

Potrivit celor mai recente cifre de vânzări, BMW a încheiat primul trimestru din 2024 în fața rivalilor de la Mercedes-Benz. Până în acest moment, Audi nu a dezvăluit cifrele de vânzări din Q1.
Vineri, 12 Aprilie | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG pregătește un viitor SUV de performanță electric de 1000 de cai putere

Potrivit informațiilor din presă, Mercedes-AMG lucrează la un viitor SUV de performanță electric. Noul model va fi un rival pentru BMW XM și va avea peste 1000 de cai putere. Lansarea ar urma să aibă loc în 2026.
Joi, 11 Aprilie | Modele noi

Noul Mercedes-Benz EQS facelift: grilă nouă și autonomie mai mare cu 82 de kilometri

Mercedes-Benz a prezentat oficial un facelift pentru modelul său electric de lux EQS. Noul model primește un design revizuit al părții frontale, precum și o baterie mai mare. Autonomia noului EQS facelift este acum mai mare cu 82 de kilometri.
Marti, 09 Aprilie | Modele noi

Mercedes-Benz confirmă data lansării viitorului Clasa G electric

Mercedes-Benz a confirmat oficial data lansării versiunii electrice a Clasei G. Totodată, aflăm și numele viitorului model cu zero emisii. Astfel, viitorul Mercedes-Benz Clasa G electric va fi botezat G580.
Vineri, 05 Aprilie | General

Mercedes-Benz: 130 de ani de la debutul primei mașini de serie din lume

Mercedes-Benz aniversează 130 de ani de când a fost lansat Benz Motor-Velocipede, prima mașină din lume care a fost produsă în serie. Un exemplar al acestui model a fost restaurat recent.
Miercuri, 03 Aprilie | Modele noi

Noul Mercedes-AMG CLA 45 S Edition 1: ediția specială va fi produsă în 25 de exemplare

Mercedes-AMG a prezentat oficial noul CLA 45 S Edition 1. Aceasta este o ediție specială a berlinei compacte de performanță și este disponibilă exclusiv pe piața din Statele Unite. Doar 25 de exemplare vor fi construite.
Marti, 26 Martie | Modele noi

Noul Mercedes-Benz Clasa G facelift: motorizări mild-hybrid și mai multă putere

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Clasa G facelift. Gama de motorizări a fost electrificată complet, iar versiunea G500 a renunțat la motorul V8.
Luni, 25 Martie | Modele noi

Imagini cu viitorul Mercedes-Benz Clasa G facelift: va avea versiune pur electrică

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul Clasa G facelift. Așa cum bine știi deja, celebrul model va avea o versiune pur electrică.
Luni, 18 Martie | Concepte

Electricul Mercedes-Benz Vision EQXX, nou record de eficiență: a parcurs 1.010 km prin deșert

Constructorul german de automobile a stabilit un nou record de eficiență cu conceptul electric Vision EQXX. Acesta a parcurs 1.010 kilometri prin câldura deșertului, iar când a ajuns la destinație mai avea 309 kilometri autonomie.
Joi, 14 Martie | Intern

Prețuri noul Mercedes-Benz Clasa V facelift în România: start de la 60.200 de euro

Noul Mercedes-Benz Clasa V facelift este acum disponibil și în România. Noul monovolum pornește de la 60.200 de euro în țara noastră.
Luni, 11 Martie | Industrie

Mercedes-Benz s-ar fi răzgândit: Clasa A va fi disponibil și după 2024

Potrivit celor mai recente informații, Mercedes-Benz Clasa A nu va fi scos din producție în 2024, așa cum susțineau anterior reprezentanții companiei germane.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Februarie | Industrie

Mercedes-Benz renunță la dezvoltarea conceptului Maybach SUV Sedan

Mercedes-Benz renunță la dezvoltarea conceptului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, un SUV Sedan de lux, într-un model de serie. Constructorul german spune că dezvoltarea unui astfel de model este prea costisitoare.
Vineri, 23 Februarie | Modele noi

Primul Mercedes-Benz Mythos, un model de ultra-lux, va fi lansat în 2025

Mercedes-Benz a anunțat oficial că primul model din seria de modele de ultra-lux Mythos va fi lansat în 2025. Noul model va fi bazat pe SL Speedster.
Vineri, 23 Februarie | Industrie

Mercedes-Benz nu renunță la motoarele termice nici după 2030. Așteptările pentru electrice, micșorate

Mercedes-Benz va continua să dezvolte motoare termice și hibride chiar și după 2030. În același timp, constructorul german își micșorează așteptările cu privire la vânzările de modele electrice, din cauza scăderii cererii pentru aceste mașini.
Joi, 15 Februarie | Modele noi

Ediție specială Mercedes-Benz Clasa G „Stronger than Diamonds”, cu diamante de 25 de carate

Mercedes-Benz a lansat o ediție specială pentru Clasa G, cu ocazia zilei îndrăgostiților din acest an. Noua ediție se numește „Stronger than Diamonds” și primește o vopsea specială, precum și diamante de 25 de carate pentru încuietorile interioare ale portierelor.
Miercuri, 14 Februarie | Modele noi

Ediție limitată pentru Mercedes-AMG A45 S: nuanță exterioară exclusivă

Acesta este noul Mercedes-AMG A45 S 4Matic+ Limited Edition. Va putea fi comandat până la finalul anului 2024 și propune, printre altele, o nuanță exterioară denumită după legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.
Vineri, 09 Februarie | Intern

Prețuri Mercedes-Maybach EQS SUV în România: start de la 210.600 de euro

Clienții din România pot comandat noul Mercedes-Maybach EQS SUV. Modelul cu zero emisii pornește de la 210.630 de euro, cu TVA inclus.
Joi, 08 Februarie | Intern

Prețuri Mercedes-Benz CLE Cabriolet în România: start de la 67.200 de euro

Noul Mercedes-Benz CLE Cabriolet poate fi comandat și la noi în țară. Modelul decapotabil pornește de la 67.190 de euro și este disponibil cu până la 381 de cai putere.
Marti, 06 Februarie | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Benz CLE Cabriolet

Constructorul german de automobile prezintă noul CLE Cabriolet. Decapotabila vine echipată cu motorizări mild-hybrid, pe benzină și diesel, cu puteri de până la 381 CP.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru