Mercedes-Benz

Marti, 06 Iunie 2023 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz CLA facelift în România: start de la 39.300 de euro

Noul Mercedes-Benz CLA facelift poate fi comandat și în România. Modelul german este disponibil și în variantă CLA Shooting Brake, iar prețurile pornesc de la 39.300 de euro.
Joi, 25 Mai 2023 | Industrie

Embleme retro pentru mașinile Mercedes-Benz cu sute de mii de kilometri la bord

Mercedes-Benz oferă embleme retro clienților fideli, în cadrul programului High Mileage Award. Proprietarii trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a fi eligibili.
Joi, 25 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Mercedes-AMG SL: paletă de culori îmbogățită și materiale noi

Mercedes-Benz a pregătit câteva noutăți pentru modelul său decapotabil AMG SL. Prin divizia de personalizare Manufaktur, modelul primește acum o paletă de culori mai bogată pentru exterior și interior, precum și materiale noi în habitaclu.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Modele noi

Mercedes-Maybach anunță versiunea Night Series pentru Clasa S, GLS și EQS SUV

Modelele Clasa S, GLS și EQS SUV care poartă emblema Mercedes-Maybach pot fi comandate și într-o versiune Night Series. Pachetul propus este unul cosmetic, astfel că, din punct de vedere tehnic, cele 3 modele rămân în continuare standard.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul Mercedes-Benz Clasa V facelift: ultimul monovolum cu motoare termice

Mercedes-Benz a publicat o imagine sugestivă cu noul facelift pentru Clasa V. Noul model va aduce un design ceva mai agresiv, cu o grilă mai mare. Debutul noului model va avea loc în această vară, alături de versiuni noi pentru Vito, eVito și EQV.
Joi, 11 Mai 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz eCitan, versiunea electrică a lui Citan: preț de 36.000 de euro în Germania

Mercedes-Benz Vans, divizia de vehicule comerciale a mărcii germane, a lansat oficial noua utilitară electrică eCitan. Modelul este versiunea cu zero emisii a noii generații Citan, introdusă în 2021, iar noul model electric pornește de la 36.000 de euro pe piața din Germania.
Miercuri, 10 Mai 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noul Mercedes EQT, versiunea electrică a Clasei T: preț de 49.000 de euro în Germania

Mercedes-EQ a lansat oficial noua versiune electrică a utilitarei Clasa T. Noul model, botezat EQT, primește un motor electric de 122 de cai putere și este deja disponibil în Germania, cu un preț de pornire de 49.000 de euro.
Marti, 09 Mai 2023 | Tuning

Tuning pentru electrice. Brabus crește autonomia lui Mercedes-AMG EQS

Brabus a modificat un Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+. Deși puterea dezvoltată de motoarele electrice, autonomia a crescut cu 7% față de un exemplar standard, susțin reprezentanții companiei.
Luni, 08 Mai 2023 | Industrie

Final de drum pentru Mercedes-Benz CLS. Producția ar putea fi oprită în august

Potrivit celor mai recente informații, Mercedes-Benz CLS ar urma să fie retras din producție în luna august a acestui. Constructorul german nu pregătește un succesor pentru sedanul cu alură de coupe.
Vineri, 05 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe: pachet vizual nou pentru versiunile cu motoare cu 6 cilindri

Mercedes-Benz a pregătit o serie de actualizări pentru versiunile cu motoare cu 6 cilindri ale lui AMG GT 4-Door Coupe. Actualizările constau într-un pachet vizual nou și mai mult echipament în habitaclu.
Joi, 27 Aprilie 2023 | Aventour la feminin 2023

Mașinile din Aventour 2023: Mercedes-AMG SL 63, decapotabilă cu V8 și 585 CP

Alături de noi în Aventour 2023 va veni și noul Mercedes-AMG SL63, o decapotabilă cu motor V8 și 585 de cai putere. Este chiar cea mai rapidă mașină din istoria Aventour, una pe care fetele o vor aprecia cu siguranță.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Mercedes-Benz Clasa E

Mercedes-Benz a dezvăluit oficial noua generație Clasa E, la 70 de ani de la debutul primului model. Pe lângă „fața nouă”, sedanul beneficiază de un nou interior și de motorizări hibride.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Aprilie 2023 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz Clasa E: imagini noi

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitoarea generație Clasa E. Debutul este programat pentru data de 25 aprilie 2023.
Joi, 20 Aprilie 2023 | Industrie

Moment istoric: Mercedes-Benz a produs 500.000 de exemplare Clasa G

Constructorul german de automobile anunță că producția celebrului Clasa G a atins pragul de 500.000 de exemplare. Mașina aniversară este echipată cu o serie de elemente inspirate de cele ale primelor versiuni.
Luni, 10 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-Benz EQG promite o baterie revoluționară: autonomie mai mare cu 20%

Mercedes-Benz EQG, viitoarea versiune electrică a Clasei G, va beneficia de un acumulator cu tehnologie revoluționară. Noul model va fi primul din lume care va avea o baterie ce conține siliciu de titan, de unde rezultă o autonomie mai mare cu 20%.
Vineri, 07 Aprilie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu exteriorul noului Mercedes-Benz Clasa E

Mercedes-Benz a publicat o primă imagine oficială cu exteriorul următoarei generații a Clasei E. Imaginea relevă puțin din partea laterală a berlinei de clasă executive. Lansarea va avea loc la finalul lui aprilie.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Mercedes-AMG S63 E Performance: preț de 208.000 euro

Constructorul german de automobile prezintă ediția specială Edition 1 pentru noul S63 E Performance. În Germania, prețurile pornesc de la 208.392 de euro.
Marti, 04 Aprilie 2023 | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Maybach GLS facelift: jante forjate de 23 de inch

Noutățile primite de Mercedes-Benz GLS facelift au fost preluate și de versiunea de lux care poartă emblema Maybach. Aceasta dispune de 557 cai putere.
Marti, 04 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz GLS facelift: grilă nouă și motorizări mild-hybrid

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul GLS facelift. SUV-ul a primit o serie de noutăți de design, atât la exterior cât și la interior.
Sambata, 01 Aprilie 2023 | Modele noi

Prima imagine a noului Mercedes-Benz GLS facelift

Mercedes-Benz a publicat o imagine a viitorului GLS facelift. Modificările vin după o carieră de 4 ani și vor fi dezvăluite în data de 4 aprilie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru