Detalii despre noua generație Mercedes-Benz Clasa S: modelul va avea modificări minore de design

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes-Benz
Joi, 16.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Meredes-Benz Clasa S va beneficia de modificări minore la designul exterior, în special la nivelul farurilor, stopurilor și grilei, potrivit unor imagini surprinse în timpul testelor.

Mercedes-Benz va prezenta noua generație Clasa S în cadrul unui eveniment care va avea loc în 6 septembrie, iar până atunci constructorul german continuă testele cu prototipuri mai mult sau mai puțin camuflate.

Cele mai recente imagini spion cu rivalul lui BMW Seria 7 oferă acum o serie de indicii cu privire la designul exterior. Chiar dacă vorbim despre o nouă generație, modificările introduse de germani sunt mai degrabă minore, în contextul în care liniile generale de design vor fi păstrate.

Cea mai importantă noutate este o restilizare a grilei clasice folosite de Mercedes-Benz, în timp ce farurile și stopurile sunt inspirate din cele de la CLS. De asemenea, mânerele pentru uși vor fi modificate și integrate în caroserie.

În schimb, Mercedes-Benz a anunțat deja o serie de îmbunătățiri majore la interior, prin intermediul unui nou sistem de infotainment MBUX care va integra un instrumentar de bord 3D, în timp ce sistemul Head-up Display va avea realitate augmentată.

Astfel, funcțiile nou introduse pe sistemul de infotainment vor avea ca efect eliminarea a 27 de butoane fizice.

Anterior, oficialii Mercedes-Benz au confirmat că noua generație va avea și o versiune plug-in hybrid cu autonomie de 100 de kilometri.

Până la lansarea din 6 septembrie, germanii vor mai oferi informații și despre sistemele de siguranță (29 iulie) și alte detalii despre interior (12 august).

Via Autocar 

Comentarii (3)

  • doar mie mi se pare amuzanta partea asta : "rivalul lui BMW Seria 7"? Cred ca astia de la Mercedes se plictiseau si intr-o zi au zis... ba, ce ar fi daca am scoate pe piata un rival pentru seria 7?
    It's me or ... ???
    8 2
  • andrei
    it's you. definitely you.
    4 0
  • acum nu mai are acelasi farmec, initial era repetata de 3 ori fraza (in titlu, subtitlu si unde a ramas). acum dupa editare e clar ca "It's me"

    Ideea e ca eu cred ca S-ul e de la sine, e reperul. Altii au creat modele sa ii faca concurenta. Si o spune unul care nu prea e mare fan Mercedes.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru